虹ヶ咲学園スクールアイドル同好会愛好者交流區(13)屌你老母開關未

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=q7SbeF3Oqu8

有冇手足一齊去帝吧出征屌柒條友
NMSL++

老女人 水團 火火既分別係
老女人同火火都係一路做一路行 好多曲折
水水就個feel一早規劃好哂 只係一條直路
pdp都多波折?請問個波折係邊到?又大牌聲優又iris出身,唔掛ll個名都大把人睇啦
2017出哂聲優攪場1st live都要去到2019
中間D時間去哂攪咩小隊節目 玩game果D
連動畫化都係根本一開頭就完全無計畫
係佢地自己爭取返黎? 咁樣夠唔夠?
同埋iris出身又代表乜?
BTW唔岩聽既都唔關我事 我只係話呢個係自己既結論
你唔好講到老女人個種奇蹟奮鬥咁廉價OK? 當年老女人得依個PROJECT未紅個陣又無其他JOB,有D要去配HGAME 有D飯都無錢開 有D去做工廠妹
你而家所謂虹團 就算無LL招牌 有D已經SOLO出道 有D已經係紅左聲優 有D係電視節目主持 我睇唔出有幾波折 佢地就算無LL都可以搵倒食 唔好抵毀老女人OK?

好撚嬲呀好撚嬲呀
一句講哂 虹團所謂波折 係老女人所面對既波折面前真係九牛一毛
而家邊撚個話虹辛苦過佢地
我推左muse8年我都好難唔知
就連三森呢d可以話天之驕子嘅人佢係武道館都講到喊
佢多謝海未比左個機會佢係咁大嘅舞台唱歌 而唱歌係佢呢一世人最珍視嘅野
更加唔好話EMI KSSN果D 我諗大家都明
但冇初代咁辛苦同一帆風順呢個詞好似有點距離吧
唔係我講 係上面某幾位講虹團比番佢地好似MUSE一樣好痛苦好難捱好多波折既感覺
但事實係 兩邊所謂波折唔係同一種程度既野黎 唔好下下搵老女人博朦
成日講人地營運消費老女人, 根本就係你班友仔講乜都鐘意拎老女人黎講,
好好地話虹團前期辛苦,而家開始努力有生機唔得既, 係都要拎埋老女人, 話咩見倒老女人既影子, 好似老女人咁辛苦曲折, 你地係追虹團 定係係虹團身上搵老女人既影子? 如果係後者,虹團真係多謝有你地依班FANS

"不知為謂 不自量力"
BTW唔岩聽既都唔關我事 我只係話呢個係自己既結論

有冇人已經落左GOODS單?
落左
mayu歐到 好似一下十連就抽中
上youtube無意中聽到無敵級ビリーバー
...好正...而家入坑做火火人會遲唔遲
唔遲,橫掂都冇野開/開唔成
唔會呀 基本上你可以當佢係出咗隻垃圾驚先開始,同埋套動漫都未出街
邊會有遲唔遲
呢個時期入fit了
追埋d陳年野+keep住有新野睇
好過我地係到叫左半年春
叫左半年但又隨時收皮

你家下入咪算好
家下KEEP住有新情報個個星期有新歌
之前比人放置左幾耐 嗚嗚
我都係一、兩個星期前入坑
新果位巴打推邊個
我都係新入坑
垃圾驚好玩呀,有Auto play 又有Skip劵
可以一路煲動畫、漫畫 或者睇返以前虹團生放,一路Auto play 掛機
阿古獸 嗚嗚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞