Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 460 HEA TOYS 屌住黎訂

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
投閪毛咩。

我敢講,投得閪價既都係 死炒狗

仲有呀,你地柒頭皮,講一套做一套,平時又話屌炒狗,依家就係到屌閪價,成班矛盾撚。

我就話:突破你個界限啦
岩啦,慢慢負皮我啦,你班死炒狗,多多負皮都受到。
真係好肉酸
投閪價既肉酸啲
冇錢買係到叫春肉酸啲,幾個PO就問一次GG依家咩水位,連FFH同HC都味分到就學人收
排原價明明好正常仲有眼見d人笑鳩收二手低
大佬你玩完拆完開完仲想高於原價咩?
正常水位價買 就叫冇錢,又一個係到扮老屎忽既死炒家。岩啦,上水啦,大量炒狗全面進場
1.我只係知人地唔肯1900放比你,你就PO人上黎加叫左半日春
2.請問我講邊句,你認為我扮老屎忽
3.唔好唔夠人講就叫人炒家
獅子山精神經病玩家
呢個世界唔係你想點就點
我夠想平價買樓
同人講價唔通叫人平兩三百萬畀我啦以前啲價邊有咁貴?咁咩
買玩具買咩都要睇返咩時勢啦
賣炒價係唔啱
係人都想玩原價玩具架啦
咁而家呢個時勢係無可能呀嘛
件嘢3千蚊 你叫人平1千 成3分1
你想人點同你慢慢傾呀
俾人BLOCK就成個小學雞咁上嚟投訴R知音一齊屌柒佢
唔支持你就係炒狗
支持你啲小學雞行為就係真玩家
你見佢炒狗咪碌走囉
心諗「屌你老母戇撚鳩價睇你幾時賣撚到」咪算囉
無人買佢遲早要平架啦

你鍾意話我炒狗就炒狗啦NO ONE CARES
還掂你個世界你啱晒
冇,我成日覺得買家角度一定唔想食咁多炒價,單睇呢點睇你冇錯
當然人地block你就另計
但你要諗埋你放野係咪真係可以低過市價(炒價)放
當然唔排除你只買唔賣
唔係話我想點就點。我只係正常叫價啫,家下我排佢原價咩?我排佢既價都叫有比佢賺到。佢自己mark高個價,我就要按佢個價 計%咁叫價呀?唔比叫價咪唔好放上黎賣囉。

原本我就諗住post上黎 大家笑下就算,點知就引到班炒狗出曬黎。

如果你地唔屌炒狗呀,就唔會個個post開頭都起曬炒狗啲底啦。

同埋,我咪講左我自己岩價咪買,你岩價咪放囉。你地就起撚曬鋼話我閪價。成班講一套做一套。
今日終於拎到手套
冇人正常討論架啦,上面世界大戰中
都冇人傾野嘅
拎上手就覺得唔值個價 但一放底望即刻覺得物有所值
有正常討論既
不過今日又冇野開冇野派
除左cosbaby
抵屌到爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞