乃木坂46討論區#371 : 伊藤かりんお誕生日おめでとう!

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
係堀自己施展空間扭曲術
話說點知佢地係大陸人ga?

都市傳說:日本人唔食三文魚
花名同字體
3D Printing 你識條鐵

堀玩得幾多樣,又bio7 又動森,dbd, metal gear
*幾多樣化
iphone拍完再用美顏app後製, 最後upload上twitter:

https://twitter.com/horimiona2nd/status/1265136029394038784?s=21
道具嚟啫
我以為係阿松
FB個討論區有講,北野區係條友自己用殘體字出po話第一次打玩繁中版,唔知貝貝區有激烈,所以係咁而打咗600萬分睇住就停手冇玩,結果完game後發覺仍然係第一名。語氣咁L串又一嘢過掟咁多錢,肯定係大陸人啦!
南南係鋼琴佬第一?
屌佢老味仲要串柒柒咁話咩打完600萬之後唔開game 都第一
西野七瀬 x 伊藤Karin 誕生祭 ig live 20200526 中字

重點16:16開始:
(1) staff 集合mb的生日祝福,整咗條5分鐘的短片俾七仔,收到之後一直冇開嚟睇;
(2) 期間同西瓜組一直有text,有回覆西瓜組的生日祝福,但係唔知佢哋一早拍咗祝賀片
(3) Karin 希望47歲結婚的時候(自嘲),mb都可以咁樣祝福佢。睇嚟佢真係好恨嫁

邊個係鋼琴佬?第一名冇出過po,我只係見到第二名個台仔話「抱歉讓大家失望還是被中國人搶走第一」
想知珠美區幾多以家得琴有練所以諗緊練珠美定Zaki
想睇你去留言
咪就係,最串係條友話自己係第一次嚟玩繁中版,你都知呢個game係要講技術同啲卡嘅技能,如果真係第一次玩就可以攞600萬分,咁一定係靠狂揼錢抽晒兩張本命卡搭3張+20%嘅卡,然後狂買體力包同大聲公然後瞌埋眼狂skip。我死死地氣打足十四日每日係咁打先得嗰140萬分,要600萬分的話都唔知要掟幾多錢先可以打到呢個返嚟
唔想學我大佬自爆
600萬分用左幾多錢課金呀,btw仲擺上泥晒命好串wo
我呢d拎住4張加10%心嘅廢卡打嘅人表示
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞