蘋果真係令人大開眼界

16 回覆
6 Like 43 Dislike
眼見用開an機既朋友 唔會好似蘋果用戶
用得咁委屈 搞到要降級先搵到啱自己
仲要係考古+舊零件既8SE
X蘋果用戶 加入蘋果後的四年多的使用體驗:
24號第一日就買左SE2,開心使用中。

由i7轉用xs,都年幾,但都不習慣,face ID玩左咁耐都係唔習慣。又成日彈app。hang機。通話接收又差左,總之就唔滿意。

而家用返SE,有番粒圓制,重拾當初用iphone的感覺。單手控制,完全能放入褲袋。唔知係咪錯覺,接收都好左。又無彈過app。

重點係堅平,賣左部舊機換新,好似唔洗錢有部新機咁,又有番一年保養。

想換的巴打,唔洗諗,去馬吧。
Show Blocked User - Ieezy )
今時今日仲單鏡頭,上下巴
用iphone用到咁委屈 我令願唔用蘋果
以前用Android機 想年年升級 不停進步
唔會好似蘋果用戶 被生果搞到要降級
尋回失去的童年回憶
住開清水灣 搬去深水埗
除咗蘋果破產用戶,委屈用戶之外
暫時搵唔到其他
https://youtu.be/ZdKPH-L7V6E
仲有又想用蘋果又窮既人士 先會揀考古8SE
開夠垃圾post未?
用an機係會用到痴鳩線,強迫自己屌iphone,由得andog發洩下
又點撚樣呀屌你老母

樓主有精神分裂
睇見就可憐
用蘋果用得咁委屈 考古當時興
仲要講到咁自豪 我係你哋就轉會
無謂自欺欺人 繼續虐待自己
躝返上去用屎為啦5毛狗

已入 LIST,自己好好檢討下。
https://bit.ly/lihkg_on9_list
狗咬狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞