Hotcha而家先出道,成就會否超越twins?

86 回覆
37 Like 55 Dislike
其實...Janice同側田係好紅 但真係唔係Twins果種紅 佢地係一出道落區有活動 可以癱瘓曬成個油尖旺果種紅我甚至覺得 Joey都打唔過全盛時期既Twins
就係依隻 其他女子組合唔會做到
最好聽係 唯一的你
跳得咁chur但都可以唱得幾好先勁
d舞步又密又有力
再望下其他個d所謂跳唱組合..
根本無得比
變大先癲
Verse低音 Chorus同Bridge位有一兩個高音要衝
然後隻舞周不時要比男Dancer lift up
睇見都累
又見到你

我覺得R而家有啲角度有啲似而家留短頭髮嘅陳慧嫻不過可能係PC個樣重後生
上次演唱會話太辛苦唔唱
正解
個陣時佢地個隻紅仲講緊可以令到人瘋狂個隻
後面就算再有人紅得起 都無再有個種勢出面 一後市場強左好多選擇 香港人亦開始追其他地方既明星藝人
所以早排有人問阿嬌係咪有錢過佢前夫個啲問題真係得淡笑
得winkie著咁少
唔會,全盛時期神Twins無得輸
https://www.youtube.com/watch?v=KxZY72kt3zE
應該定咗係咁 MV套打歌服都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞