仲記得611嘛?

167 回覆
693 Like 44 Dislike
事實 當初理大就係情緒蓋過理智 結果點?
貼地返啲...
想 係冇用
要有實際reference同戰略
你個 想,可能就係造就幾十個 幾百個手足被捕嘅其一誘因

回想過去唔係錯,但係我哋依家呢一刻應該要理性去睇下點拆
唔係,係手足你地令其他人上街
PUSH
D狗係咪都會照夜晚ss 立法會附近所有area
呢家個時候已經唔同當初反送中運動初期
唔好再用以前黎比較啦好心
612叫做成功阻到開會

但不得不說果日係有申請到不反喺中信果邊
d狗先俾我地聚到人,今時今日點聚呀

612當時周圍TG搞到走都唔知應該點走
更何況經過一年時間更癲嘅賤種狗再次部署?
唔該唔好只諗612嘅感動畫面
成日FF人多就安全 實際少少向利弊去諗好嗎

人多人少都唔撚會安全,
後排嘅人比較安全因為有前線幫你擋

如果堅決要去我尊重唔會話你係送頭
可能我負面 真係睇唔到任何可行性
同埋佢地大多數個陣都冇野喺身,pass到
之後612過咗返工時間,接近中午,人開始多,物資都全面進場
同埋有唔少宣傳係情緒勒索班大人,唔可以俾班小朋友獨自面對bla bla bla
所以一到中午lunch個啲,班大人都落場
611晚係有耶撚團先成功
有去就知,夜晚觀星真係好少人
笑4 樓主唔好浪漫化主義又情緒勒索啦
唔撚該你認清楚依家個事實就係
班狗今時唔同往日
連524都比唔到你行啦
仲叫人出港島送頭
同埋off topic想講講 港島場真係好差,有入冇出,啲路又難走
set rb嘅,係阻人支援,但亦阻自己走
佢地決定要圍嘅包嘅,根本走唔撚柒到
你想離場嘅,佢喺所有隧道,碼頭捕住大家,大家就算棄裝都好,佢要拉你都容易
好記得個日既早上...
Pushhhhh
點會冇文宣,連鳩假期都叫人去添馬野餐
611已經大把人做緊野,不過你睇唔到咁解
same
成世人第一次搭頭班車
仲要係滿
咁就一年
今時唔同往日
今次對家set好陣等你 逃生路線都確保唔到 好大機會一去沒回頭
唔好成日講個d「唔試就一定沒機會」嘅好聽說話
有機會成功先有試嘅價值 沒可能成功嘅試黎有咩意思
push
信唔等於要去送頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞