[做你的樹窿]入嚟放低心事同吹水 337 牧餘生

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
埋埋
@料

燈神漫漫
做咩
[有點長同沉重 我以後都唔知點信人了..]
放唔低一個同我兩個世界嘅人 明明家庭成長環境咁唔同
一個會為咗想搵自己喜歡嘅工作而辭職嘅人 可能我是羨慕他能咁豁達嘅人生觀但我自己做不到吧

佢同前女友一齊咗接近一年
分手後佢前女友好快搵到第個
復合後佢女友仲同之前果個有聯繫 心中感到被帶綠帽都係分開了 傷到好深
由分開同遇上我用咗半年
原來我既出現都唔能夠令佢放下佢嘅前任女友
佢做嘅野可能太有經驗了 是一個很懂得怎討人歡喜的一個人
加上與以前男友嘅冷淡對待比較下 令我充滿被愛被照顧嘅感覺 送小禮物送我回家 彈歌給我聽
而佢有上一段帶來嘅不安感 佢會不停問愛唔愛我 有幾愛我
我同異性無哂接觸 但到頭來佢
講大話走去搵ex 送一份屋企原本係想送俾佢嘅禮物 就突然一句說話不出 說要自己冷靜

我連豬都俾埋你 都唔及你果上一個非處女友
說好的要跟我到主題公園? 說好的要把放咗十幾年嘅股票俾我用嚟生小朋友?

我個腦充滿著佢對我嘅甜言 未來同承諾真係好辛苦 我仲要考試 愈浪漫愈開心分手就愈痛苦 我
呢次嘅分手我真係未試過咁耐都未放到
咪又係player你比人玩啦
比咗隻豬咪當交學費囉
感覺佢份人比較保守
不安
唔係話care唔care嘅
係知道講得再好聽都好難做到
就算佢講吓真係好有心之後都好難講
冇咁衰嘅只不過都係信唔過
咁未必個個經歷過嘅
有啲人真係好命嘅
痴線佢好sweet
冇白紙黑字去做proof 信嗰個就真係傻鳩啦
咁保守就唔應該扑嘢啦拖手都會有bb添
咁不如拖都唔好拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞