你地到底知唔知畫文宣啲手足好撚慘?

2442 回覆
2073 Like 43 Dislike
全民貼紙師
《mon po 狗mon 不達之地》
咩意思
《突發:monpo狗 色盲》
多到mon po狗 mon唔切 搞唔掂
mon po狗看不到七彩貼紙 日日mon po 終眼盲
掛上popo就算唔刻意推po都意上熱門
你好在意d mon po 狗
無辦法佢引起我興趣 琴日test 完堅上熱門 仲要係榜首
好靚
超級無敵勁爆感激手足
you are on my list 煲底
全靠個手足你如果用嘅睇下credit返俾佢
佢ig係gunwithink
好好好 不過有機會流產

手足好productive 同埋好有心思
好鍾意
唔好用呢張圖住!
個手足話係初稿黎!
你有無野想佢改或者加啲字上去
佢再幫你畫 佢話呢個係尻畫出黎
i know. 明天都唔知出唔出po好
G持你
睇下有無野要改同個手足講
已經好過我個垃圾級

需要蒙面 查實而家變左少少 個方向
就算遠在他方不能參與遊行嘅港人都可以為為71 打響頭炮 及集氣
你會唔會直接同佢傾一傾
唔喇 到最後可能我會開個白頭twitter ac 自己錄音 吹口琴 當係紀念下cdrom第一次下海嘅心情
Push
有始有終 我覺得都係唔好麻煩手足喇。今日我過去個連登twitter po sell 呢個活動 d人都係視而不見 已經feel 到 得罪d講句:連登所剩餘真係會行動嘅戰鬥力已經無咩得剩。大部份發表完偉論,唔會再向前行。即使有同路人願意跟個方向走度Q,都唔會有咩人願意參與。

同舊年差好遠,會行動嘅早就走得七七八八。想要救救呢度 其實同拉攏淺黃 差不多性質。
CDrom都要出山下海 只怪我太高估呢度。太低估流失。
台長嘅 R痕式 改善連登生態辦法
其實 台長都係自欺欺人 太遲喇
i know that feel bro
唔好見我地d post反應好似好好
其實真係會contact我地肯出黎做野嘅手足唔多
一百個都未有
i know ar 所以第一日浦頭已經做緊觀察實驗etc.連登谷出黎嘅數其實會誤導人。但無奈,無左呢度,只會死得更快。可惜走曬嘅人不明白呢個道理。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞