非洲贊比亞出現排華,最少兩死亡及燒屍

229 回覆
521 Like 7 Dislike
衍生左一個問題

香港人出國
如何能夠使人地 知道我地國民
同支畜既分別?
你仲諗住呢幾年一副黃皮豬樣可以周遊列國?
散裝接回家
要揾吳京
佢地唔識分香港人定中國人
一定成日歧視人地,話人地力架先比排華,去人地地頭仲要蝦蝦霸霸,美國見唔少呢啲支人
認真講句
武漢肺炎緩告, 隨之而來就係全球排華
大家可以既真係少D 出國, 佢地唔會識分東亞人
正如非洲黑人你都唔會識分佢地係邊個國家
手足
戰狼呢
我相信當地係當日武漢既10幾倍

非洲確診病例超過10萬宗 南非正建27間方艙醫院
25.05.2020 13:24

非洲地區累計新型冠狀病毒確診病例超過10萬8千宗,3260人不治。南非累計逾2.2萬人染病,總統拉馬福薩說,當地已經進入病例快速增長的階段,預計增速會加快,會重新分配2萬張病床,並正建造27間方艙醫院。拉馬福薩說,南非限制措施已實施10星期,將從下月1日起逐步放寬限制。

多個撒哈拉以南的非洲國家,均有新增病例。中非共和國早前已出現首宗死亡病例。

https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?ItemId=1289970&csid=261_367
賤狼出動未
我第一時間係諗到戰狼
非洲弟兄幫手消毒
中國人忘恩負義,恩將仇報?!
又係白宮聯署: 港版國安法一成立, 取消香港關係法, 獨立關稅區, 敏感科技不准入香港

https://petitions.whitehouse.gov/petition/request-abolishment-us-hk-policy-act-once-hk-security-law-established
唔出奇
巴西都爆到上第二多
南美爆完到非洲爆好合理
非洲狗燒你國旗,吠都唔敢吠
香港人燒你國旗,即刻又港獨又分裂國家又勾結外國勢力,口交部連環炮擊

冇計啦,香港人俾共產黨定性為敵人,非洲人定性為盟友,所以有咁嘅分別都好正常
Push
得兩個咁少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞