喺網店「香港二樓書店」買書安唔安全??

15 回覆
8 Like 2 Dislike
見個網有好多書揀
但係個網站設計好似返左去20年前咁
最重要係個網仲要冇加密
要入個人資料都係冇HTTPS......
想問有冇人試過係呢個網買書?
要買D反共書又安唔安全?
有用VPN
比較擔心網主會唔會篤灰
或者個網站會唔會被取締
上年買過, 但唔係反共書..
上門取貨, 無咩問題
屬於香港人嘅書店
https://lih.kg/2000687

唔知你買咩書
但係其實仲有其他網上書店仔揀
不過係真係冇咁大間嘅
你可以望吓囉
有冇師兄知個網咩事
我訂左本書成個月,錢佢就收左,但係咩反應都冇
係會員專區果度問佢進度如何冇人應
SEND E-MAIL比佢又冇回覆,打電話又冇人聽
FACEBOOK搵佢都係冇人應,發生咩事?
我之前whatsapp佢 佢第二日就覆我啦喎
ching可以係wts問問,通常即日覆
等得耐主要係因為二樓佢地冇現貨,要訂+等船期
用左十幾次,每次都預左等一頭半個月,so far有時會訂唔到書之外,都冇咩問題
有時如果佢地冇退款,都係要wts問佢地
APP左佢,佢而家在線上都冇覆我
同埋其實我已經幫襯過佢十幾廿次
以前次次係會員專區問佢野,佢都好快答
所以我之前係唔需要用其他媒體同佢聯絡
但係今次就唔知做咩,全部野用哂都冇覆我
頭先又打左次電話都係冇人聽
搵左佢二十日,終於回覆我,感謝上面兩位巴打
diu....連個網都上唔到 俾左500蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞