(26) 電單車交流區[68]

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
人怕出名豬怕肥
試下其他26youtuber講,開埋女騎個名都無人理
屌,我發現到重點了
條片我係5月3日拍既,佢個訪問網上版係5月5號出既
頂佢個肺,我點樣係未拍條片之前就係話係講緊佢?
仲唔快d去屌多佢一撚
我相信的確實有人長期冰䄂或姐長軸衫無印既即使你講哩個事實就算錯左都係好小事,只係有意者覺得你講個女騎出黎扮揸車,其實你記唔記得你當初係睇邊個廣告,不過就算你搵番出黎,d人都係會話你屈另一個人唔係揸車,我相信你原意都係想講唔好咁易信d外送公司marketing。可惜聽者有意,公眾人物之苦
我都想p牌出tmax
出 怕什麼
早出早享受
遲買好難受
公開挑機 你唔係淆佢呀?
要買左車牌先排到車位,即係拍街
我都有睇到,見佢揸公升級
1 你冇指名道姓 亦都冇提供一個清晰描述令人一聽就知你講緊邊個 有人擔凳仔對號入座你只可以 "😅😅😅"

2 你既然係得公開平臺提供你既意見 有人有唔同意都好應該係個平臺提出 pm係怕人公審? 依家得佢講冇你講 呢隻死貓你食梗

3 你好似一路都係同個不知名代理人溝通? 個被害妄想者有冇直接搵你? 如果真係咁
"bothered by you" 點解唔直接對話呢?

結論係...睇開d啦海鮮
係,唔係岩同錯既問題,係生活上同你工作上都會好多哩d人,睇開d最緊要
佢一路都冇搵過我...完
硬食
MONKEYRIDER呢?
考慮吓拍條澄清聲明片囉,唔使擺廢老fb,之後再有人亂講就出律師信,就係咁撚簡單
兩手玩法

1 PR角度 應該係公開平臺回應 quote返個代理人同你既對話內容 (尤其係要求你del片 ) highlight你條片幾時拍 佢個訪問幾時出 唔係腦殘既自然識分析 條片要拍得小心d啦 無謂引起反效果

2 ...

硬食
咁當然可以由佢啖啖過去啦
睇法一致
用輕鬆D手法去拍都得
但真係要好小心,一個唔小心又話我恰9女騎乜乜77
又話咩小氣點點點,唉好煩
要正經呀

煩乜鳩呀,呢度咁多人幫你!
不過其實退後咁諗,揸26又無話一定唔可以皮膚白
https://www.youtube.com/watch?v=FBPwWQLT8tM

渣26有女
睇完頭10S 就唔想睇
你睇海鮮本人幾白滑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞