聽日會展有婚紗展喎

21 回覆
1 Like 0 Dislike
聽日冇野做可以慢慢行去婚紗展喎
女朋友都冇去黎做乜
認真?
我男人老狗一條友都去婚紗展朝聖
買俾隻右手
無仔都想去睇
諗住去識返個結婚對象
吉良吉影
屌仲好講 今日去洗左2萬影婚紗相
你揀左邊間?我都洗左12000買婚紗相package,依家上網見到好多負評好驚
Alexander hera, 呢間幾好,package包嘅嘢多同埋剩係得呢間有得去the clown影。最近已經收到成品,幾好。

見有好多公司都幾平,咩希臘女神嗰啲幾千蚊就有,怕佢質素唔好盞搞

你邊間? 多負平嘅就唔好了,一生人一次pre wedding,我都唔想再影多次, 嘥時間。為咗搞結婚 以前同佢出街拍拖淨係諗去邊度食玩 到而家日日見面都係講結婚野同俾大量錢,壓力大左好多,約見叫我再影多次相,嘥錢之餘晒埋啲時間,人都煩埋,隨時搞到同女友鬧交。
*若果叫我影多次
Xx法國巴黎 台灣公司
介唔介意分享你幾多錢到?依家好擔心,已經比左錢。。。唔知點好。。搵唔搵其他公司再影好,求經驗分享
台灣公司我都有信心嘅,之前都有考慮過搵一間台灣公司。 但你去台灣影定香港?
你俾咗錢就影咗先啦,唔使擔心,台灣公司我都有信心嘅。 反而幾千蚊嗰啲就唔好喇。 就算真係差嘅公司 我諗又未至於要影多次 只係多隱藏收費。 我$26k, 但偏貴。個時戇鳩鳩比條女水左去買 你萬幾蚊包乜嘢?如果香港影嘅話 其實萬幾蚊都唔平。
$12000,包40張相,包婚紗任選四套,西裝任選兩套,包外景化妝師,微電影,另外仲有big day婚紗西裝名一外借($800清潔費)
價錢合理呀, 我個邊大致一木水,但只包3套婚紗1套男裝。但套男裝送比我。
你係邊間?
Alexander hera
想問巴打影完呢間覺得點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞