[本世紀最大伏]壽司郎

240 回覆
180 Like 926 Dislike
成班鳩up有冇食過
嗰日突登12點去唔洗等,質素明顯高班元氣好多
同日本啲連鎖比梗係冇得比,但香港啲連鎖入面佢一定最好
因為日本嘅平價壽司都完全吊打哂香港嘅連鎖壽司鋪
唔新鮮機會不大。。。。。日日清
元氣係咪最好?
元氣最近好食左,尤其係d 綠茶
食左一次 唔會再食
呢個Post咁多打手
元氣以前係好食嘅
上年就D飯又鬆 魚又唔新鮮 連續食幾次,唔同分店都咁
之後就開始光復香港了 冇人食Lu

5毛請收皮 壽司郎食過幾次都好好 唔差得過以前嘅元氣
各位請善用起底功能 呢條友極可能係狗
元其舊年開始對抗中共前就已經質素變差 以前係唔錯嘅
壽司朗差就冇人排啦On9 次次食都冇問題 你係狗就食元氣啦
https://www.youtube.com/watch?v=Mt8vfnZnBzs

好多人25歲人工已經高過督察 洗鬼好似你地為左少少錢而做咁厭惡嘅工作 好好讀書咪好
食閪咩咁多人排等成300分鐘
咪係。。。唔似得元氣冇人食
最好嘅自修室 利申坐係度溫書
齋飲茶埋單
部分分店冇人 係最好嘅免費自修室
齋飲茶埋單
有時排一個鐘就得 300分鐘我唔會排啦

你可以試下 至少人人都覺得好過元氣
如果唔好食就係你要求高 咁你食Omakase啦
普普通通 如果考慮埋等位時間 我寧願食爭鮮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞