[正視聽]國安法係香港人咎由自取

110 回覆
15 Like 277 Dislike
當年香港人咁想回歸中國
民主回歸派一國兩制第一日就係失敗
唔係咁天真以為真係有民主呀?
仲有送中法當時有1百萬2百萬人和平遊行,政府已經撤回,根本唔需要衝擊,唔需要街頭暴力
有名你叫有牌爛仔,你想點鬥
當時咁多香港人支持回歸導致今日
而家愈搞愈衰,講到尾都係香港人咎由自取
又笑歐美英澳加密切關注,口交部,真係好低質
又屌鳩人移民,自己冇能力移民又話人地係懦夫
又笑外國人唔帶口罩,咁人哋唔喺中國統治,唔同台灣同香港人經歷過SARS,佢地信足世衞科學家話口罩冇用唔出奇,而家大部分人已經帶緊口罩
香港人都係賤種所有野都係一班香港人咎由自取
不服來辯
冇得嗌,因為事實係港豬on9左
好明顯,
國安局隨時可郁差佬,死未!
負皮果位有膽就出聲
冇膽就龜縮返去個西度做懦夫
外國人唔戴口罩,呢段唔得啦
班外國人係蠢到以為戴口罩係無用
佢地唔係低估武漢肺炎
佢地係直頭唔理武漢肺炎
如果口罩係無用,醫護戴嚟把撚咩
08北京奧運,連高登都大把中華膠啦。

你用而家既視覺去檢視當年既時空,咁同班美國左膠嗅罵舊時代美國偉人種族歧視有乜分別?
世衞係世界組織,佢地科學家話冇用咪冇用囉,而家咪個個帶返哂囉!
香港人笑人就叻
人地密切關注香港又話人口交部
短視撚
咁你又有咩建議
歧視問題係道德倫理問題,可以修正
而家回歸咗,決定咗,就係冇得修正,已經係走緊一套喺大陸都係行之有效,冇事發生喎,大陸經濟一樣好好,而家全世界都收皮
新加坡都冇言論自由啦,經濟咪又係好過香港
而家個個安居樂業,咁搞乜嘢獨立?
如果科學家話無用就唔戴
咁外國班醫護做乜要戴
無常識就無常識啦
建議啲乜?原本好地地,遊行已經令政府聽民意撤回送中條例
如果冇街頭暴力,何來國安法
屌 落井下石係人都識啦,滾返你呀媽個閪度啦開埋d垃圾post
所以咪話你班香港人抵撚死咎由自取囉,嘢嘢都淨係識話「走得太前」。

有能力嘅走啦,香港同香港人唔值得去救。
當日100萬200萬人遊行 林奠都未聽民意呀屌你老母! 想spin抗爭到?屌你d口吻咁撚似港人港地我屌你老母
五毛出沒注意⚠️
藍屍五毛論調,上一頁
笑撚到我
自己睇返6月9號林鄭講乜先喇
多謝咁多位手足爭取左條國安法返黎。

真係多謝晒你地無限付出既努力。

多謝前線手足。

你地功不可沒。

中英聯合聲明簽果時大把人連精蟲都唔係
咁都入佢地數?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞