2020 ASL gt program

150 回覆
0 Like 6 Dislike
gt都賣?
有冇 Ching 做緊 solution gt ?
gt 咪即係廉價勞工
年年都請唔夠人
咁睇唔開想入埋啲垃圾公司
冇得揀
點解會被人炒?trainee 一入去就好多野做?
今年預計請20-30人
屌,咁我一定玩撚完,個 degree 同 it 完全無關係
報左另一個 startup 嘅 gt program
公司做 end to end it solution, consulting ...
中型 startup, 200人左右,台灣有 office
嚟緊 first interview (group)
有冇咩 tips
驚佢問關於 it or programming 嘅問題
又玩撚完
diu, 我寫 18-19k
可唔可以講多少少,關於點解會炒人?
見你咁講好似唔關能力事
同埋炒人唔洗其他人同意?阿頭話炒就得?
gt 入去好似冇得揀,要 rotate 好多 team, 預左你唔知自己想點發展,比時間你咩都學下做下,你咁講我 day 1 都未必留得低😂
你寫到code嘅話大把選擇啦
varmeego
你哋點報?我收 email 好似係 in house hr ?唔似係 agent
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞