美帝亮劍:美國商務部宣布裁制33間中國機構 被指侵犯新疆人權

148 回覆
1142 Like 5 Dislike
合理 維吾爾族人好慘 首先幫左佢地先
希望快d 下一波到我地
丟掉幻想, 大把和理非驚死 + 黑警戒嚴, 講大遊行果D只係一廂情願

請廣傳[巴士人鏈]
限聚令豁免排隊, 黑警分唔到你係咪真排隊搭巴士
主力部隊集中去頭站, 只要頭站架架車滿載, 中途站上唔到車就可以排隊組人鏈
排到累去黃店抖吓, 差完電再排過
畫面夠靚, 岩哂和理非, 有機會上到國際頭版

時間無多, 認同請代開post及分享給身邊黃絲朋友
丟掉幻想, 大把和理非驚死 + 黑警戒嚴, 講大遊行果D只係一廂情願

請廣傳[巴士人鏈]
限聚令豁免排隊, 黑警分唔到你係咪真排隊搭巴士
主力部隊集中去頭站, 只要頭站架架車滿載, 中途站上唔到車就可以排隊組人鏈
排到累去黃店抖吓, 差完電再排過
畫面夠靚, 岩哂和理非, 有機會上到國際頭版

時間無多, 認同請代開post及分享給身邊黃絲朋友
行商場都驚, 人多自然逼爆商場架啦, 現實係點自己睇
要贏就要丟掉幻想, 唔好打飛機自hi
因為一頂綠帽救埋新疆
個蝴蝶效應
組合拳
五毛好嬲好嬲

明明美國處理疫情,唔得閒幫手
包括進行鎮壓、大規模拘捕、強迫勞動及高科技監控等行為

香香香香港呢
明顯借新疆事件,
要脅中共,唔好搞香港
USA
我地就係入集中營 佢地係已經入哂集中營
人地真係種族清洗咁
唔殺你都思想改造哂 好撚痴線

不過呢d制裁有無用架?
中資銀行會聽話制裁?
手掌又係肉,左手又係肉,夠唔夠力先
其實美國佬密密做喎
亮劍 = 痴漢露械
(劉細良講嘅)
要聽蕭若元呢段片
(中文字幕)網友爆新疆珍貴實況!中共欺壓疆民手段全面披露 是香港的未來?〈蕭若元:理論蕭析〉2020-05-22
https://www.youtube.com/watch?v=ux3HmoinCp8
twitter幫下維族人拖呀
功利啲諗可以為香港人攞下光環
事實上佢地真係絕望過香港好撚多

俾政府當成漢人既奴隸咁看待
強逼勞動
屋企要留間房俾官員監視(同強姦)
逼食豬肉
強制驗身食藥
咪幫到出曬面
新疆玩左咁多年都唔認真出手
今次見股市大爆煲
又到選舉
各種原因出現先搞到真係出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞