女仔返屋企變上警車被男警搜身!!!!!!!

391 回覆
1210 Like 18 Dislike
Push
524銅鑼灣見
丟掉幻想, 大把和理非驚死 + 黑警戒嚴, 講大遊行果D只係一廂情願

請廣傳[巴士人鏈]
限聚令豁免排隊, 黑警分唔到你係咪真排隊搭巴士
主力部隊集中去頭站, 只要頭站架架車滿載, 中途站上唔到車就可以排隊組人鏈
排到累去黃店抖吓, 差完電再排過
畫面夠靚, 岩哂和理非, 有機會上到國際頭版

時間無多, 認同請代開post及分享給身邊黃絲朋友
丟掉幻想, 大把和理非驚死 + 黑警戒嚴, 講大遊行果D只係一廂情願

請廣傳[巴士人鏈]
限聚令豁免排隊, 黑警分唔到你係咪真排隊搭巴士
主力部隊集中去頭站, 只要頭站架架車滿載, 中途站上唔到車就可以排隊組人鏈
排到累去黃店抖吓, 差完電再排過
畫面夠靚, 岩哂和理非, 有機會上到國際頭版

時間無多, 認同請推post及分享給身邊黃絲朋友

聽日, 港島, 巴士站
熟港島巴士線既人快D俾個number同總站位置
https://lihkg.com/thread/2030973/page/1?post=1
痴撚線

今日買咗蘋果未?香港自由之書有嘢講
https://lih.kg/2031015
無直接姦已經還得神
正仆街
痴線
push
推!
你新移民唔識香港文化,我唔怪你,不過就請你收嗲,睇多兩套港產片學下香港人點講野先出聲啦
放心啦,過左國安法大家都變五毛,唔洗爭
遲d支那武警進駐香港,點知呢d,大把輪姦事件啦
多謝大家咁和平!一齊迎接新疆2.0
祈禱將來被輪姦被自殺被切器官被夫目前犯既唔係自己/身邊既人啦
Push
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞