The Last of Us Part 2 預訂+售前討論

435 回覆
11 Like 133 Dislike
係咪5月29出左
SIE CEO話預約已經多過spider man
spider man 3日賣咗330萬
呢幾日開始有人玩完early copy出review
希望連登仔可以堅持住
話唔玩就真係唔好玩
有d骨氣同主見
唔好俾風向影響自己
佢哋一早睇完片打爆晒 當然唔會玩
佢個多人對戰先好玩
多人對戰keep 到第一集咁好玩已經要買
艾莉版通街都無得訂
有無人要刷1代白金?仲欠對戰盃。
餓咗太耐3A大作
留名好期待
劇透係真係假是但一邊都應該好精彩
前排先玩第一集
玩到兄弟重見 艾莉走左
黑人細佬變喪屍個part 唉
隻game真係好正
睇完第二集trailer 好撚期待
第一集都有對戰mode啦
嗰張係早期既圖黎,本身有多人模式,但最尾都係決定cut 左
想分開出cap水定點 冇理由整咗出嚟但唔要
佢之前講左遲啲會分開出,啲人估佢今次淨係story mode, 下次就 survival mode (pve) 加 multi (pvp)
都ok嘅 其實上集啲勁槍同skill都要額外再買
希望唔使又等幾年
唔會掛有晒個底嚟做 會唔會係dlc咁出
頑皮狗總監談《最後生還者:第二部》劇透:許多內容都是假的

近日,頑皮狗負責人Neil Druckmann在接受采訪時表示,此前關於《最後生還者:第二部》的劇透並沒有真正地講述出整個遊戲故事。

在接受外媒eurogamer的採訪時,Neil Druckmann稱:“目前有很多的反饋意見,而我們的看法是,你們並不是真正了解遊戲。現在有著那麼多虛假東西在網上流傳,但我們不想去糾正, 那樣做會在某種程度上真的劇透這款遊戲,因為當我們告訴大家哪些是假的,那剩下的就是真的了。”

此外,這位總監還談到了一些備受玩家熱議的遊戲內容,比如發生在艾莉身上的精神、身體暴力以及更多,他表示:“如果你對此抱有問題的話,那確實很糟糕 ,但這個故事會讓我們獲得勝利。這是一種諷刺,也可能是一種悲哀,我認為能夠從這段故事收益最多的正是那些提出質疑的人,不過我還是希望遊戲有更多的 東西來吸引他們,讓本該正常的事情變得正常化。”

唔知有冇機會偷跑
對合作性好有要求
好刺激
但feel到好多人一係用mouse一係手掣連射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞