连登爱国人士相认区

1001 回覆
1653 Like 145 Dislike
我爱中国特式主义共产党
呢班連登仔質素
小粉紅,中國萬歲
我愛呀屌
你干嘛用繁体字
人家会看不起你的
Block都舉報

我屌你全家添呀
支那人
終於可以做到真正啲中國人
祖國萬歲
 我係中國人呀hi
习近平

我唔捻柒鸠屌你个冚家铲含捻笨柒个老母个生滋甩毛嘅烂臭化花柳白浊梅毒性冷感閪都唔捻柒得阴阳面边大边细猪閪炖糯米双番閪遮面长短脚谷精上脑阳萎笨柒周头发炎阴虱周围跳白窦臭滴虫入鸠祖宗十八代食屎捞屄周揈揈白痴戆鸠閪 我屌你老母十八代柒头捻样系垃圾狗屎on鸠formula无捻用到喊数字柒头死全家仆你个臭街一见到就想呕番晒大大大前日嘅早餐生出黎害鸠人咁柒就咪捻出黎献世啦一碌柒咁onj几捻有心机都无鸠用啦屌你老母芝士汉堡柒头皮 屌你老母 芝士汉堡屌你老豆 宿埋一旧 屌你家姐 落雨担遮 屌你家姐 快过火车 屌你呀爷 笑口畸畸 屌你呀麻 泰国喇嘛屌你呀妹碌柒崩溃屌你阿哥 好过渣波 屌你屎忽化痰止咳 屌你个仔 屎忽扭计 屌你个咀 刷牙唔用涮口水 屌你老母仆街陷家产食屎收皮啦屌你. 戆捻鸠鸠食捻晒宾州咁屌你老母咁既仆街死样. 吹捻胀? 你系生出黎俾我屌捻柒嫁啦仆街陷家产. 屌足你十世,屌你老母正仆街陷家产屌你祖宗十八代仆街含家产你老母生花柳,你老豆生龟头癌呀柒仔收皮吧啦施主收皮啦傻仔你老母日日要比人屌就系因为你呢d咁既傻仔呀惨过做鸡同企街证明你条契弟祖宗十八代都作孽,生你件仆街仔,九成九冇屎忽我顶你个肺插你个胃按你肚池机关制屌你老祖十八代 代代冇春代含捻啦你仆街含家产九岁扮做鸡 十岁同人玩结婚十一岁学人做飞仔 十二岁扮做鸭十九岁学人上廿岁去夜总会二十一岁去做鸭二十二岁生花柳爱滋仆街死食揉屎啦屌你老母祖宗十鸠捻春鸠柒代捻头西屎啦!屌你老母斩你全家你老母老婆比我强奸十次八次啦绝子绝孙啦你正一狗杂种我屌你老母啦你老母一定用屎喂大你条死戆鸠仔 你呢条败类你条捻 样想唔屌你都唔得, 你个臭货老母同野狗狗合生埋你呢仆街仔废柴屌你祖宗18代有爱滋有爷生无家教不知所谓多行不义必自毙屌你老母仆你个街杏家产死傻西屌你老母仆街啦你阻捻住晒个地球转 正一憾家铲屌你老母臭花西! 你老豆老母性器官一定有问题啦 生你条捻样出黎冇宾周冇精虫死基佬我屌鸠柒你就梗架啦我系钟意屌鸠你祖宗18个春袋呀你吹捻柒碌我帐呀!
曼德拉講過:光复中国,时代革命
我係中國人啊屌
同志们 带上你们的毛语录和五星红旗 批斗那些黑五类 打地主分田地
嚇尿美國 厲害了我的國
我會努力學習簡體字
撚樣巴
六四有事發生嗎?祖國是世上最安全的國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞