Live : 海洋公園機動遊戲將改為逐次收費

506 回覆
73 Like 601 Dislike
冇㗎啦
海洋公園可以收皮
佢不如做保育工作算
本身機動遊戲最吸引班後生去玩去消費
之前支那人多又唔理香港人
依家話玩一次就收一次錢 邊個會去
我就最鍾意係咁loop少人玩既
依家唔洗去了
星期日實好多賓賓入去坐
講真去佢果到唔係方便,雖然有地鐵。但附近地方無其他野,其實一去預左會玩成日
單次收費計落可能仲貴過俾入場費
同埋香港人都去到厭。佛地魔個idea感覺實際好多囉。
其實政府係咪想將海洋公園同香港一樣搞死佢
全世界有咩theme park係咁玩法?

除咗aia 仲有新界嗰啲濕鳩遊樂園比幾十蚊玩一轉岸鳩遊戲
免入場費,到時成場大碌撚,又唔比錢玩機動遊戲
賣生果賣菜果d都知一樣野賣唔出 就要減價吸引人黎買

呢d高層反而可以係冇客既時候仲諗埋d野黎加價
正 入去搵下位打下野戰
執左佢啦! 無眼睇
加速死亡
冇話冇政府參與
係屌你推尻咗個原因落"公務員唔識做生意"啊戇尻仔
點睇都係你弱智 ,政府有權做決策就等於公務員營運
咁港鐵上市公司 政府都有權做決定 係咪又公務員營運呀

點解政府有參與=公務員做生意 9唔撚搭8
明明咁耐以黎落手落腳去run海洋公園的都係一班所謂社會人士 黎自商界 各界別 佢地攪唔撚掂又橫落公務員度

雖然我都覺大部分公務員係廢 但事實唔關事就唔關事囉
不如執咗去啦
笑到噴水
執硬
揾個讀BAFS嘅中學生講可能仲有用過依班垃圾
富士急
咁支那同香港人都唔會去,等執啦
會唔會取消香港長者免費
違反港豬心理嘅policy
連港豬都趕走埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞