Ray Ma唔係中立離地撚就係藍絲 Subscribe左可以Unsub了

129 回覆
316 Like 10 Dislike
Ray Ma收左華為錢係佢度落廣告,依個唔係問題

但Ray Ma Like左個Comment:有啲人用手機都要睇政治立場,都要睇邊個制造,真可悲

睇個樣都係政治野唔關我事啲朋友,同果個廢中Hokoonho一樣。

Btw睇男既Smartphone Review睇Anson Cheung啦,人地又黃,講野又正常過Ray Ma咁多,起碼形容外觀唔係淨係識講有旗艦感,唔會部部機都有讚無彈,但10000 Sub都冇。
OK
唔睇RAY MA了
失眠嗰陣要攞其他嘢睇啦
Anson Cheung拍Unwire啲片已經好生鬼
大家好根本唔值咁多sub
岩 佢新果條S20Ultra條片,成15分鐘長,中間仲要抽政治水,但出左一日1000 View都無
唔知點解佢喺Unwire一出片
就算知道自己係睇緊unwire都感覺認真左專業左
可能平時啲片太容易focus落啲女度
(我認我有時係因為娜姐先㩒入去睇)
Ray Ma 識條撚咩
講D 英文又勁怪, 部部機係度讀spec
好果D 點就無限放大
差果D 點永遠避重就輕
收晒錢賣廣告扮真實評測
收撚皮啦佢
強力證據 thx
離地藍屍
其實Ray Ma講嘢chok聲chok到好un耳 點解會有咁多人頂得順
有睇開anson
佢啲片生動好多同埋感覺同觀眾有交流
唔明點解冇人睇
威媽除左把死人聲難頂 條條片唔駛睇都知佢會講咩

不過anson真係好少出片 希望佢可以跟貼啲出多啲
Pushhh
貼左戈個triskin全貼合玻璃未呀
推,支持下
而家都仲有subscribe緊個啲都唔係正常人啦
karen
講野嘅停頓位好撚奇怪 真心好難聽
點解呢條友都咁多人睇
真係唔撚識,可唔可以停咗呢啲post佢,我相信過咗咁耐有腦嘅都識自己分邊啲係藍係黃
睇科技新聞,一定係睇英文
新片無睇 但Anson有時唔熟書 會錯Spec 呢下係有問題
Rose Ma你都唔識串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞