[ViuTV 8:30]Hotel del luna德魯納酒店 (15)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
係 我都只見到3%酒精的李知恩廣告
後晚啦 開估
呢套劇係令我鐘意左珍九同iu
同埋古代星仔老豆話要攞滿月架拉車 點知1300年後具燦星見滿月嗰次就推翻架車救佢 仲有滿月個符號原來都係記號 一早係古代劃佢手已經認定咗星仔
呢套戲真係令李知恩有排紅

我大叔一個都俾佢迷倒 勁!
難得既細膩呀德魯納酒店
首尾呼應 編劇係有料到
投左幾次啦 公主應該一開始係投動物投左幾年先變番人
呢套劇 如果有廣東話DVD 其實值得買返嚟留個紀念
其實仲有唔少呼應之後2集出
無啦無啦要完啦
買ost 嘅album囉
睇完呢套後 都會留意李知恩仲有咩戲 好似明年佢有第一套商業大片 dream

之前個D 好似都係好悲情 都係唔好睇

有套製作人 但佢只係2號女主角 都靚 但不及德魯納
唔會有啦
德魯納酒店個放映權賣左比Viu
應該唔會有權製作DVD
除非你自己錄VIU再自己燒DVD
好彩viu個app啲片都擺幾個月,可以上去睇返配音版
咁我都有裝now

只係畫質真係爭D

DVD至少畫面質素好D
其實iu唔算好多劇 好快睇得完 我覺得如果想了解多啲佢就睇多啲綜藝 好似之後有巴打推介過孝利家民宿 同埋10年好耐嘅英雄豪傑
對比起iu我更加留意珍九魅力爆棚,演技又好,身材又好,聲又好聽,仲要幽默有禮貌,我濕哂
我想問你係有比錢升級會員
我想睇返頭幾集廣東話版
見佢有免費一個月
想問係要先課金後free定NowE咁可以入code?
都係 search過 11年開始 有套學生劇 之後有套最佳李純信 但搵唔到廣東話版 之後都仲有幾套 但近年我的大叔 係悲情戲 睇完都唔係咁開心

近日呢D社會環境 都係想睇開心D的劇集
你係女士? 唔同我地D大叔男 仙女級數靚女嘛 唔好怪我地 第一感觀指揮腦袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞