邊到有得買differin A酸 gel 0.2% 或 0.3 % ??

10 回覆
0 Like 1 Dislike
請問邊到有得買differin A酸 gel 0.2 or 0.3 %
或者 Retin-A tretinoin gel ?

搵左幾個區藥房, differin都係得 0.1 % 買, amazon, iherb 又係得 0.1 %
有冇人知可以點買到, many thanks
唔怕太刺激?
用過 0.1 主要係搽鼻 ,T 字位
無咩效果 ,無紅甩皮敏感
油一樣爆多 sosad
0.1用嚟搽石頭瘡,3-4日就謝
要收油嘅話,要內服a酸先會有用
Thanks 。但我只想針對鼻同T字位
係香港可以點買到高劑量既 A酸 gel?
可以試下杜鵑花酸 我係藥房買
台灣叫做思麗安 香港唔記得叫咩名
係日頭都可以茶 可以控油 可以去粉刺

我自己本身都係茶a酸 但買咗支杜鵑花酸就冇乜用支A酸

Btw 0.2 0.3唔會再買到 因為藥廠冇再出
Thank you 。 0.2 0.3 居然係無再出 失望

杜鵑花酸之前周圍都冇貨
而家買到喇 擦落好痕下 希望有效果
杜鵑花酸去暗瘡有冇效,諗住買枝試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞