[Ki-Ling] Weki Meki討論區(16) 一年一PO 等待CB

808 回覆
9 Like 5 Dislike
無得去先嚟開
牆頭嚟留個名推推po先
非粉 但有留意開
舊年屈喺屋企冇嘢做嗰排差唔多煲曬團綜 覺得佢哋私下幾好玩幾可愛
I Don't Like A Girlfriend同Crush都好好聽
但越嚟越無以為繼嘅感覺唯一亮點係啲舞夠齊夠型
有丁真係好可愛又有綜藝感希望佢唔好再迷惘永遠做粒開心果
度度啾因為而留意 雖然唔係特別亮眼但feel到佢人脈真係好好
同埋團裡面其實有幾個顏值都可以做門面覺得佢哋真係值得更好
2021年不知不覺間淨低唯一嘅IOI系女團 希望佢哋都可以等到出頭之日好似MOMOLAND咁爆一首都好
又撞到你,咁啱嘅

團綜真係幾好睇 我諗公司唔會提早放棄嘅,之前先出咗日本fanship, 其實對上幾首歌我都覺得好聽,問題都係首歌未爆到去拎一位嘅程度同埋宣傳唔夠,希望佢哋見到BG會冇咁易放棄
原來有人係覺得I dont like a girlfriend好聽架
畀團綜洗咗腦
原來未沉到落地核
以後係咪要狂去軍演
WekiMeki 2024年8月合約到期
唔知仲可以cb到幾多次
一年一次已經好感恩
唔經唔覺過多兩三年ioi就面對完約
係囉
不過唔洗等到完約都散曬
正正都開始谷番 希望有情都可以快啲SOLO谷吓
唔知大家有冇聽開weme嘅side track
越聽越覺得呢兩首高汁到癲
特別 Metronome, 簡直好聽過lalala唔知幾倍
The Paradise 就充滿感性嘅一首bop

https://www.youtube.com/watch?v=x3PRoewj3cA
https://www.youtube.com/watch?v=GI4p13yMt4k
side track係好聽過主打

笑撚死我堂堂idol開vlive剪指甲果然係有丁
扮靚靚過兩日同姊妹們見面
飯:呢個究竟係咩放送
有丁:整黏土但因為指甲太長唔剪唔得嘅放送
指甲太長生活唔到
咁on9轉頭睇重播
有情真係好鍾意Ryan
Ryan cushion Ryan攬枕 Ryan電腦櫈

愛情線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞