[I/A] Final Fantasy BE 幻影戰爭 (75)半週年 第二彈?!

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
土忍放棄空嬋入翻捨身吸完血做下打手先
想請教一下 今日開始有土法賣 諗緊留石定升土法.
呢家出緊 阿格 + RAIN + 彩花
如果練好土法 係唔係取代 RAIN 同彩花 都得? 算唔算有大提升?
個人意見 佢補血順序好低 殘血都係衝埋去開盾

得魔劍職先有吸仇 冇左補血同Holy

取代唔到Rain同彩花啦
攻隊可以代彩花,攻擊力會勁好多
只要你keep住第一場唔死,第二場開波通常都補番滿血
阿格+rain+彩花始終唔夠攻擊力,rain d AP乾咗之後基本上冇攻擊力咁制
砌到三隻都頂得吓,唔吸仇落張愛誓畀阿格就算
我而家係咁
依家咁玩遇到彩花光戰唔會好難打咩

永動機咁款 仲要有L&P
而家用緊阿格 土法 計數妹做攻隊,如果遲下有機會升中二,應該放佢入隊?打會戰而家都有點吃力
打就冇話打唔倒, 不過會用晒D AP
所以唔鐘意打
踢走阿格, 玩秒殺隊鬥快秒
唔夠書升戎
打咩好?
會唔會頂唔到第二回合

我重以為會一面到 要用土法
阿格 + RAIN + 彩花 呢家個情況打 第一戰打D 屈機硬野都叫做有得打 , 只要彩花留得後, 大家都係磨.
就算對光戰彩花, 我都有個優勢我AOE 攻擊比佢多,或者狀態攻擊, 大D 機會整死佢彩花之後磨死. 彩花試過磨到無TP 焗住出HOLY
彩花另一個優勢係滿血 復活 RAIN 同 阿格 會有排玩
但咁樣砌就 第2戰 就另一場普攻磨, 拎6星就難, 但燒到對手唔少技.

升土法 預想 遲D 叫做可以頂得住中二王子 而且 RAIN 算係魔防坦, 土法算係物坦 所以好似又有價值
好想all in 中二病同堅牢
定係等2點先?
仲有2個鐘完先all in 堅牢?
咁你咪買唔到碎
想要堅牢就一定要買定碎先
夠石........
6000石 ok ?
唔會,秒得唔夠快冇晒AP先會
但係玩中二就係要強大火力,可能中二同計數妹一人一個aoe已經清晒人全隊
不過堅牢魔攻你用嚟著咩
甘中二病啦
土法難啲做坦,得4千血個盾擋完三嘢就好易死
堅牢pool兩點完喎
定係你諗住抽中二病搏佢歪堅牢
只要係佢擋完三嘢之前殺哂對面咪得
十抽中黑肉...
棄驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞