Foodpanda 步兵/車手/單車手 (48) 2公里符合步兵距離請繼續送餐

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
想知道拎餐?
唔會停 淨係扣actual hour
都唔知會係咩結果....唉
noted with thanks
我地已收到你的電郵
佢話會有記錄在案,但係我呢幾個月嚟又冇做錯任何事,咁樣玩搞到我覺得好唔舒服
接左單 唔接近餐廳10分鐘左右會收到warning
再10分鐘都未到 就會暫停15分鐘

10分鐘係體感 我無實際計過
我記得有一次分左次單,之後我同個parnter一齊行,後來我介紹左佢行條捷徑,條捷徑路面凹凸不平加上佢部單車冇後箱or保溫袋所以所有食物瀉晒。事情發生之後我都唔知點做好,因為我趕時間之後同parnter講左兩句就自己先送去客人。大約個半鐘後收到cs電話問我"有冇送到呢張單",當然我未知我個parnter有冇補送返比客人,我答有。

我估應該係呢件事了
可能係我個parnter嘢食寫晒之旅,拉左完成就走了。
我承認我有責任冇take care個parnter
見佢無箱介紹佢行捷徑
但係唔洗比咁大罪我瓜
仲要我留案底
你冇責任take care個分單
照報畀熊貓知
"屌 你叫外賣又唔問埋我,落多次啦"
恩客明益外賣仔
送uber試過咁 不過佢前後腳落分左兩次行
拎左中環更
踢唔到
uberdrive
本身中環日日都大把更淨
聽日仲要預咗開片
咁認真對待閪熊
炒你先算啦
你做左幾耐
我成日玩鳩閪熊都無事
上年十月初開始做到依家

同手足開餐
咁神心
見証住由60減到30都仲繼續做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞