忍豆風雲手機版 就出喇!

71 回覆
39 Like 4 Dislike

本作為延續"忍3"的世界觀

遙遠的古代東方有兩座大型島嶼,一個是人類所居住的『貓又島』,另一個為由鬼族所主宰的『鬼島』,這兩座島通稱『一寸國』,在貓又島上,有一位在各地旅行並且手提著外送箱的神祕青年,預測了一個不祥的事件即將發生在此國度,於是前往調查由國家所召開的『一寸格鬥大會』,但他目的並不是擔任選手,而是暗中集結能夠對抗即將面臨的惡勢力的各界高手們.....

https://www.facebook.com/nindou.1001f

仲記得細細個 小學雞成班人 一小息就沖落電腦室玩
每次同Frd一講起忍豆 啲回憶就出晒嚟
本身其實好期待 不過而家Mobile個Mode好似轉咗 BrawlStar 好似冇咗以前個種感覺...
不過畫風好似唔差

有冇人Join
前幾日先入返個忍3睇下,已經冇乜人玩
如果手機版都無乜人玩, 忍豆應該兩年內收皮
如果風格同戰鬥方式似返忍2就好囉
幾時出?以前玩忍2成日比課金狗屈刀
岩嫁啦 而加2020 仲執著pc無用
發展手機game啦
忍三d奧義遊戲唔平衡到一個點
忍2先係最好玩嘅版本
同意
手機咁細個mon真係得咩

但無論如何 童年回憶係要支持下
鋼鐵錢鏢走路
忍2最好玩
U1接手係咁上下
幾鍾意個種屈人職業機嘅感覺 (當年貨唔起)
每次有個20 Lv 以上嘅玩家入黎都會當佢神咁拜
留名
以前忍2唔課金得20段,成日俾啲99段用閃電溜潘球屌打
希望個生態可以做好啲
記得要儲勁耐錢先買到個垃圾不求人
真 個陣玩到一世陪跑咁好撚頹
心諗間公司留番比yoyo忍養算
如果隻Game就係佢Facebook入面咁嘅柒樣
不如玩Brawl Star好過啦
唔知點控制, 同埋咁細個mon, 以前忍豆好似差唔多40格x25格,
手機可能會縮為20幾 X 10幾咁?
淨係想玩忍2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞