[突發] 男子三輪車闖粉嶺特首別墅

224 回覆
776 Like 14 Dislike
I want to play a game
山旮旯警衛咁森嚴?
諗番起細個嗰時 有次粉嶺高球會有賽事 公眾可以入去睇 老豆帶埋我去見識見識
期間巧遇港督彭定康 當時佢同一名副官企喺一邊靜靜地傾談 旁邊唔覺有咩保鑣 我估應該係佢咁啱喺粉嶺別墅
我老豆膽粗粗帶我行埋去問可否合照 張相怕且仲喺度
信不信由你 但嗰時就係咁 如果係而家特首 一般市民邊有可能埋到身
搞林奠應該連藍絲都唔反對?
架車好得
男子出手反抗弄斷警棍

古有荊軻刺秦王
好撚正
好耐冇聽過ii呢個term
英女皇有忠實嘅臣民 佢嘅特使自然可以從容應對
習近平會唔會與民同樂?佢嘅欽差可想而知
男子被制服後不發一言,警方在他身上搜出一張八達通、數百元現金及一包煙,暫時未知男子闖入行政長官粉嶺別墅的動機,之後將他拘捕,帶署調查。有藍絲群組事後指,男子闖入別墅後「想殺警」,警員雖用警棍還擊但「都打斷埋」,要用胡椒噴霧將他制服。

藍絲自己心裡面想咁做好耐,借題發揮
你去台灣都應該有機會
小英好親民 好想同佢合照
一撚定係睇完呢個post啦
(理性討論)點解港共啲官去到宜家都仲係安然無誤?
https://lih.kg/2017845
揸架三輪車,
唔似外面人喎。
似附近村民
果個位,平時又無著數
又要放啲死忠黑警
有機會咪發癲羅
好痴線
無人同佢道歉,仲要有人笑佢
即係點解
illegal immigrant 非法入境者
估唔到有人唔識
上水古洞的行政長官粉嶺別墅(紅圈示)被粉嶺高爾夫球場包圍

架三輪車應該係粉嶺高爾夫球場嘅人用
1人暴動
男子稱受感召闖特首粉嶺別墅 醫生建議判醫院令
https://lih.kg/2139142
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞