港台最廢DJ (35) 飲啦梳b

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
泊車遇過嘅激氣事好容易講到爆晒粗
瘋show三個主持,豪仔負責瘋之book、豪語錄、(職安?),阿田負責百無禁忌、小確幸、(人妻?),阿祖自己主理嘅環節淨係呢個不定期嘅訪問環節,仲要做左咁耐而家先第一次要自己剪片,仲好意思話人唔做準備

佢答得真唔代表佢答得合理,話人地唔聽佢講野,有冇諗過係自己講得太冗/太冇point,人地已經大概知道佢想講咩而唔認同/覺得邏輯有問題,所以先即刻駁佢
利申 廢祖真係廢 大家都知

但我真係有印象豪仔有時會jam左聽眾講嘢
可能因為佢轉數快過個聽眾 咁已經構成唔聽人講嘢啦
平時一個普通人咁做都比人印象冇禮貌啦 更何況一個dj
咁jam聽眾講野好多dj都會做嘅(例如自由phone經常),但聽起上黎會唔會覺得個dj冇禮貌我覺得係睇當時情況同見仁見智,可能係聽眾講講下唔知講左去邊所以主持要lead返個話題/真係主持覺得聽眾好冗所以直接jam
不過我聽今日個訪問就覺得阿祖當時係話緊豪仔唔聽佢講野同成日打斷佢,我就諗起其實祖同豪兩個都成日打斷阿田講野,但阿祖就淨係jer住豪仔

利申 冇好仔細好留心聽個訪問 只係我嘅主觀感覺
棄將凌凌
竟然係live
到底凌王度左幾多人去食果個幾千蚊既日本野台長都中招
應該錄音黎
但係有小白亂入
小白:「港台是我家,1-7都響電台stand by」
肯定係錄 果段細聲好多
大慈善家
有無人聽網台? 呢幾日不斷kick住左1-2秒
有,呢幾個禮拜都係咁
今晚守下留情得阿勤一個做?
掉返轉, 我未想像到何亨一個人做會點
fb 話一個開會一個拍戲
港台最廢DJ (36) 二台6月Summer Fun及多謝端兒
https://lih.kg/2052392

擺定喺到先
說好的最廢不是DJ而是RTHK Mine呢
push,近排成日kick住
入便屌左
聽到想瞓
聽一師兄講呢D會唔會好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞