有冇又黃又好食嘅清湯腩呀

246 回覆
392 Like 9 Dislike
我都想知真定假?
舉報有責
呢間好食 睇門面差啲以為藍
啲牛腩好撚正 而家lunch成日去
係咪喺澳牛附近?係嘅話我食過,好食!
西環永利
黃佢老母
門口就話播rthk
入到去班仆街阿姐一陣就轉翻tvb新聞台
野食又垃圾
印象中呢間d位好逼 唔算好好食
深水埗區 汝洲街 黃店 華園
有無邊間有大埔群記咁上下
蘿蔔甜,牛腩冧+入味,湯底有牛味同當歸味,唔似其他牛腩店,得d切腩好食,湯底比返魚蛋河嘅味精湯底

八寶清湯腩

網址: https://s.openrice.com/QrbS0ANm800~umvrkAw
地址: 天后電氣道124號榮華大廈地鋪
電話: 28898366
=====================

就去試下富記
咁啱果頭返工
等陣放食評
聽講鋪頭果個係咪連登仔黎
上星期食咗八寶,係好好食,但食到好慶 真心唔會再幫襯
坐緊張2人枱,隔離有2張2人枱,碗麵黎咗5分鐘都冇,食食下就安排6個人坐我坐緊嘅枱,個6個人就等我食完先坐得。見其他細枱有吉位,就同呀姐講不如我坐其他枱啦,個呀姐唔比。焗住要我10分鐘內食撚哂成兜野。屌你老母唔撚柒再幫襯
呢間環境企理
黃店都係咁話,放低碗野5分鐘都冇就黎6個客圍住我等我食哂碗麵,咩意思?趕客?比人圍撚住個時已經主動問不如比我搭其他枱。自問全程態度好,落單爽手,你試下比人咁撚樣對待,會唔會有胃口食?當我係狗?
佢哋peak hour好似好踢腳....但老闆好好人喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞