讀緊/報咗演藝嘅你入一入嚟[4]

799 回覆
6 Like 1 Dislike
恭喜曬
有啲野想問下各位巴打
本身已經讀緊一個degree 但因為家庭因素唔讀得多一個4年full time degree 但遲啲想做同SM相關既工 見到有精研program同master 想知兩者有乜分別
遲啲見,我都係ftv fm
如果真係想接觸相關工作就唔好讀Master啦,讀一年fast track試下好過
讀fast track啦,fast track係最開心嘅一年,如果你fast track都覺得唔啱讀得唔開心上degree棧搞
讀個fast track試下先囉
覺得啱先上degree
姐係fast track類似係銜接上degree既program?
咁認受性大唔大架
你當fast track係體驗同了解,兩個絕對唔係銜接,但係跟production就會見到degree嘅人。
你講認受性係指乜認受性?
哂唔係銜接degree,係純粹比你自己個人睇清楚自己啱唔啱呢條路

再者,呢一行唔係睇你有degree定無degree的,你有料做得好有交帶大把人搵你返工。

相反如果你柒下柒下比你有個master都唔會有人想搵你返工
師兄仲讀緊定畢咗業
我指業界對佢既認受性
唔該曬你 我對於apa啲course真係一張白紙
業界唔太care,最主要係睇你工作能力同態度
絲打想問offer有冇話幾時要confirm你要唔要個學位
佢有冇send email俾你叫你聽日之前交成績
有啊 我send完就收到 你呢
Send完就收到?
係 一send完個email冇耐就收到waiting
你係點的唔知呢幾日放榜會唔會有offer
我同你調返轉我係收到waiting之後啱啱先收到佢叫我聽日send成績俾佢
唉希望最後可以一齊apa見
有冇ftv waiting list 已經收到offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞