美軍太平洋模擬海戰不敵解放軍

336 回覆
773 Like 16 Dislike
唔夠打 要提升軍備啦!
夢幻模擬戰?
又呃人加軍費
其實美國先唔想打仗
一打就發現對家係紙扎仲點呃軍費
又冇錢買新玩具
美國: 我讓你十年
2030年 黑人問號?

星島係咪想挑起即刻開波三戰???
武統美國
係,支持中國快啲打柒美國佬
咁咪要睇你用乜心態去打

第七艦隊如果剩係要阻住支那衝出第一島鍊日本方向應該唔難
支那都應該唔會on9 到 係冇台灣嘅情況申個頭出去比人打

但如果要攻入去都冇乜可能 始終強國本土作戰太有優勢

但如果全面去打 就算受制盟友 菲律賓澳洲呢啲傳統盟友都一定要爭取過嚟 咁先可以鎖死強國南下

而歐美
只要穩定到土耳其制衡俄佬南線 都唔會太可怕嘅
但土耳其同西方關係又唔多好
法國佬肯唔肯打又係一個問題

歐洲俄佬唯一慶幸係俄佬海軍一日差過一日

利申 : 鳩up
咁大陸仲要追多20年先追得上美國
預計2030打唔贏 所以要錢買新玩具
預計2035打唔贏 所以要錢買新玩具
預計2040打唔贏 所以要錢買新玩具
預計2045打唔贏 所以要錢買新玩具
錯,五年後就會話2035唔夠XXX打,永續建設民主中國美軍唔夠XX打嘅軍費計劃
目標係用衛星炮打贏支那航母,所以美國航母就算贏100年都等於輸
嘅然都係鳩UP,你覺得3方(包括埋台灣)各自會傾向打台海戰爭定係全中國海岸戰爭,實際又會點?

台灣應該就想玩全海岸,反正對台灣黎講台海定全海岸都冇分別。

中國就當然同台灣相反,想打局部台海戰爭,唔好炸上海北京。

美國點睇就真係唔知...

我估係台灣被攻擊下嘅第一波反擊就已經打埋上海,但美國跟住會唔會阻止台灣第二波再打?
架f22墜毁已經係鋪排
全世界得美國有可能咁打

其他國家無咁既實力,打中國全海岸等於係常規軍事排第二/三加擁核國既國家主場開戰,就算美國打都要付出極大既代價

台灣一定想打全面但係海空實力完全同唔到中國比,係得導彈有可能反擊,依個要睇中國防空同埋台灣導彈能力,數量同埋係中國第一波打擊之後既生存能力
2030年先打
屌你支那過到2020年先再講
你覺得美國軍事實力只俾大6領先20年
依家仲要只計海戰,唔計陸上侵略戰,無得俾大6玩人海戰術…
支那日日話自己幾撚勁 打哂全世界
打陸戰佢靠人海戰術對d細少人口國家都仲有優勢既
到時係美國俾人ko
十四億蝗蟲過晒去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞