美國開始造勢

365 回覆
887 Like 12 Dislike
軍方士氣高昂
一百個鴿派都冇可能㩒得著
結果炸左領導係美國既屋,俾人秘密處決
真係好撚多五毛衝入嚟柒

有正常思維嘅人都知唔會真打喇,啲五毛小朋友有無聽過咩係冷戰,咩係軍備競賽
如果打起電子戰,中美邊個勁 d?
如果計埋研發階段超過20年
小學未畢業點會識cold war同armament race
原來係呢三條傻屌,full blk咗睇唔到

中共驚條撚咩⋯⋯ 最叻就係用人海戰術

毛魔:
人死一半,在中國歷史上有過好幾次。……打原子彈沒有經驗,不知死多少人,最好人口剩一半,次好剩三分之一,全世界29億人,還有9億多,幾個五年計劃就發展起來,換來個帝國主義滅亡,資本主義全部消滅,取得永久和平

世界和平既重任就要交俾習種啦,毛主席做唔到既野今次要靠習種黎完成,中國14 億人死一半人口還有7 億, 現今人口真係太多,死多3/2 都嫌少
呢個真,你屌佢地叫佢地趁淋死全家都得,一同佢地講輸撚死你就即刻發茅
學子華話齋,秦始皇死嗰陣有兵馬俑陪葬

到我死嗰陣...
如果張圖係影全身嘅話相信會見到一地都係尿
香港人有得揀, 你有時間, 有1蚊都有得揀. 你有得揀人仔, 美元, 港紙. TSLA定美團. 鋪鋪都係焗睹. 09-17上會都係賺. 睇你自己點揀姐.
呢個 channel 的 YouTube 片好假。
日本仔一定勁過美仔 睇1佢地d地下科技就知
未去到高達咁誇張 但一定用緊AI機械人打杖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞