機場保安好唔好做?

27 回覆
1 Like 1 Dislike
小弟就黎grad
想知機場保安好唔好做
有無巴打可以講解下
聽講人工以fresh grad黎講算唔錯
好似梗左返5日放1日,即係一個月可能得5日假
要輪通頂班
唔係個個POST都冷氣位
好似梗左返5日放1日,即係一個月可能得5日假
要輪通頂班
唔係個個POST都冷氣位

好似七日先放一日
機場保安狗都唔屌早走早著
咁睇唔開
我諗住做住一兩年先
會唔會咁都捱唔住?
Fresh grad頭一份工玩咁大

山長水遠 low paid 辛苦 悶 冇野學
抽著啲位日曬雨淋/check行李就喊都無謂

大把人fresh grad 做機場保安啦。
不過大學生就少d。

其實唔係大學生就唔叫fresh grad

大把人fresh grad 做機場保安啦。
不過大學生就少d。

其實唔係大學生就唔叫fresh grad

讀完Asso/hd都可以話自己fresh grad

So9sad
有冇萬5
有冇萬5

有x ray就有萬五。
返五放一。
不過呢間公司好中意內部放蛇 ,鬼打鬼

做左接近一年 quit左。

有x ray牌都幾好做 短做可以 長做on9

無前途 人事又太西 福利都好西
以前考完高考等升u做過
個時我做aad team3 比個八婆三柴lead撚住
日日玩撚埋咩intrusion exercise on撚鳩鳩
有冇萬5

有x ray就有萬五。
返五放一。

無x ray有幾錢
要睇下你入咩部門 有啲部門自由度好好好
有冇萬5

有x ray就有萬五。
返五放一。

無x ray有幾錢

冇x ray牌都萬4,人工高過好多fresh grad。
不過前途/晉升方面係零。

唔會有人工加?
得中五畢業真係唔知搵咩工好
小弟就黎grad
想知機場保安好唔好做
有無巴打可以講解下
聽講人工以fresh grad黎講算唔錯

做狗都唔好做
有冇萬5

有x ray就有萬五。
返五放一。

無x ray有幾錢

唔會有人工加?

做夠2年有貼近萬6蚊。

但你諗下無咩前途 番工遠 時間西 福利差

升柴又未到你。
有冇萬5

有x ray就有萬五。
返五放一。

無x ray有幾錢

唔會有人工加?

做夠2年有貼近萬6蚊。

但你諗下無咩前途 番工遠 時間西 福利差

升柴又未到你。

得中五唔知做咩好
我諗住做住一兩年先
會唔會咁都捱唔住?

你咩學歷呀?

非八大degree grad
諗住出到黎都搵唔到太高人工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞