荷里活史上最漂亮女星Top 10,你會點樣排名?

423 回覆
41 Like 308 Dislike
一直都覺得Scarlett johansson好樣衰
史上?Audrey Hepburn 同 Grace Kelly呢?
monica bellucci真係好正
套eyes wide shut J到出血
Jennifer Connelly

後生冇得頂, 而家就真係唔好提
係 荷里活現存最漂亮女星Top 10
NOT 荷里活史上最漂亮女星Top 10
永遠嘅經典
動態靚過靜態, 對笑識笑
我都係 雖然成4個鐘但百睇不厭, 又靚演技又神, 跟本就係書入面行出嚟嘅Scarlet
我都係搭長途機嗰陣睇過一次
Nina Dobrev?
負皮係咩意思
個人中咁長唔覺得好難睇咩
成隻b duck 咁
frankly, my dear, I don't give a damn
夏萍真係無可替代,神聖不可侵犯嘅美麗
鐘意Blake lively
但唔覺佢靚到咁 吹大左
佢個樣好俗無咩氣質 即係普通金髮女明星
係配埋身材先正
講樣佢未夠班 同埋佢認過整容
If you go, where shall I go? What shall I do?
講撚左幾多次

Alexandra Daddario靚喺邊?就係因為對眼淺藍色??咁歐洲大把人淺藍色啦

對奶我認同

但輪廓面形真係好一般

成個selena gomez咁
第二好普通

換Jennifer Lawrence la
靚到要吸啖氣
你個榜似係名聲/片酬榜
雖然我明白你講咩

因為對亞洲人來講呢種樣真係好完美 佢基本上填補晒亞洲人嘅缺陷

佢塊面修長 輪廓深 鼻梁夠直 是但中一樣係亞洲人嘅臉上已經係稱得上靚

但講開perfect

其實佢對眼比較埋 唔符合黃金比例 開返少少會好啲

另外佢對眼嘅角度其實唔係太好,叫negative cantal 美學上 會認為呢啲眼唔靚 偏向冇神 如果向上戚返少少 會好啲

其餘大細面嗰啲唔講啦好小事

至於個嘴 個人認為笑起上嚟有少少哨牙 而且偏大 不過呢啲美學上 冇特別嘅標準 真係因人而異 個人認為咀大嘅女人好性感 但有啲人會覺得好恐怖
史上= 00-20 on9
口大真係好屈機 我都好鍾意

想問巴打係咪M底?
第一張好撚正

好成熟好淫賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞