[打手]LIHKG第一個儲值卡討論帖

125 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇人用緊smt 全日通?
想問下大家講既卡 係咪多數都要去鴨記先有得賣
普通7仔 OK, 電訊商門市有無得屌?

想問下 如果只留係香港兩個月,想買張上網卡 for 平時係街 youtube whatsapp ig, 邊隻最抵屌

姐係好似3果種幾蚊月費任用whapp 既增值plan

Telegram冇
另外你長用?

係,長用但極低用量
用費plan會用唔晒

Hello相對ok

用開hehe
除開$72.4一個月
3.6mbps 6gb fup
仲係平過上台 又要簽約

不過而家用緊pccw送一年

以前未揸正來做鎖3g唔限速仲抵
不過而家冇啦

但係儲值卡好煩 又要充值又要開個plan

咁平定方便係你要揀
想問下大家講既卡 係咪多數都要去鴨記先有得賣
普通7仔 OK, 電訊商門市有無得屌?

想問下 如果只留係香港兩個月,想買張上網卡 for 平時係街 youtube whatsapp ig, 邊隻最抵屌

部分有
依家上台88蚊無限抵玩過儲值卡

呢個真
依家上台88蚊無限抵玩過儲值卡

呢個真

係咖
有冇人用過核武4g??
Pish

其實而家好似簽大專生plan仲好

無得簽大專
聯通1卡兩號 跨境王 大陸no. 8月30號之前唔登記就會自動收皮
我本身有個公司no.(大陸 電信) 同 香港用開個no.

我而家個做法係好on99咁
過關就拎走自己no.張卡飛線去一卡兩號個香港no.
之後另一部電話用$80 1G/Month來上網
變相每個月要交96蚊窮人+18蚊跨境王行政費+80蚊1G大陸自動翻牆上網

有冇計可以平D

香港個窮人PLAN過2個月就收皮

有無得mnp
用緊smt 48 蚊 覺得好唔抵用
mnp 有冇好介紹?
有冇啲 $100 左右既卡介紹

無得簽大專

仲有老人plan

無得簽大專

仲有老人plan

無老人

唔得啦好似

14.4 好似係
Hello儲值卷邊度有得買?成個SSP都無
Hello儲值卷邊度有得買?成個SSP都無

去賓印舖機會大啲,記得拎相問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞