[打手]LIHKG第一個儲值卡討論帖

125 回覆
3 Like 0 Dislike
依家實習返工果度冇上網
但係又要上網搵資料

我一個禮拜返兩日
一個月應該用唔過3GB
速度唔好太慢就OK, 即係唔要384kbps
有冇上網sim卡介紹

Hello
或者死人賣卡佬張核武

都係喺鴨記啲攤檔買

Hello就去土豪金指定pkkw
核武就
Lm
依家實習返工果度冇上網
但係又要上網搵資料

我一個禮拜返兩日
一個月應該用唔過3GB
有冇上網sim卡介紹

Hello
或者死人賣卡佬張核武

都係喺鴨記啲攤檔買

核武就

Hello係咪要攜號轉台
就咁買張新卡得唔得
陣間賣卡佬又上黎sell核武

on999先用network III
嘜能野核武,懶係香港儲值卡代理人

點解咁講
依家用緊3G核武卡, 覺得唔錯,, 唔貴同埋速度都OK. 有冇其他更好用既卡推介
依家用緊cmhk kabayan 100$ 30日4G
但5GB Fup 左好慘
有冇咩卡可以任用,smartone 全日通3G 好唔好用?
見網上有人賣$600 包一個月月費
依家實習返工果度冇上網
但係又要上網搵資料

我一個禮拜返兩日
一個月應該用唔過3GB
有冇上網sim卡介紹

Hello
或者死人賣卡佬張核武

都係喺鴨記啲攤檔買

核武就

就咁買張新卡得唔得

csl Hemet 大家點睇

核武就

就咁買張新卡得唔得

用緊,上網速度ok, 但一過6GB就得返128kpbs, 僅僅夠WhatsApp

核武就

就咁買張新卡得唔得

用緊,上網速度ok, 但一過6GB就得返128kpbs, 僅僅夠WhatsApp

Hemet卡既套餐係咪跟https://www.hkcsl.com/en/csl-indonesians-Hemat-prepaid-sim/
陣間賣卡佬又上黎sell核武

點解咁講
依家用緊3G核武卡, 覺得唔錯,, 唔貴同埋速度都OK. 有冇其他更好用既卡推介

前排用左排核武卡 3g 42mbps
用到燥, load空氣多過咩咁
奇撚怪,之前都係用3 3g 7mbps
都順過佢

點解咁講

都順過佢

完全中撚晒伏,呢張所謂核武卡真係垃圾到核爆,真係長期load空氣,屌佢老母
未轉既巴打真係唔好mnp 過,保證後悔
利申用過己轉走
睇完好多資料,應該會買hello卡
hemet 30日plan速度得384kbps
核武收4G,但我隻USB Modem淨係收到3G
所以最後決定hello卡

唔該晒上面咁多位巴絲打

點解咁講

都順過佢

完全中撚晒伏,呢張所謂核武卡真係垃圾到核爆,真係長期load空氣,屌佢老母
利申用過己轉走

依家好似出左4G版.. 有冇巴打用過?
我LOAD空氣又好似少. 但間唔時冇LALA會收唔到
另外原來每次充值都要約,仲要fix 死時間 同 兩個交收地點 (無記錯係灣仔 藍田),曬撚晒d 時間
屌你老母 好彩只係一開始充左左300,己經知中撚晒伏,用完即轉走個no.

都順過佢

利申用過己轉走

無用 但由於中得太撚伏完全無興趣轉4g ,
另外充值太撚煩都令我郤步。
因為一開始開卡果陣以為係銀行過數就充值到,屌佢老母原來要 面交先充到

都順過佢

利申用過己轉走

無用 但由於中得太撚伏完全無興趣轉4g ,
另外充值太撚煩都令我郤步。
因為一開始開卡果陣以為係銀行過數就充值到,屌佢老母原來要 面交先充到

同佢FACEBOOK PAGE條友就過數都充值到.. 唔一定要搵返果個"代理"

BTW 巴打依家用緊咩? 有冇D高速D既卡推介
另外原來每次充值都要約,仲要fix 死時間 同 兩個交收地點 (無記錯係灣仔 藍田),曬撚晒d 時間
屌你老母 好彩只係一開始充左左300,己經知中撚晒伏,用完即轉走個no.

巴打
100%認同
又要約佢黎充
條撚樣又串柒柒咁款
唔憂做咁喎

好撚認同好彩充左300

講到好辛苦爭取4g返黎
但都唔撚屌佢啦

Hemet卡既套餐係咪跟https://www.hkcsl.com/en/csl-indonesians-Hemat-prepaid-sim/

Yes 佢最盞鬼係每個月1號自動reset FUP限制,而唔係用幾時開PLAN去計

都係喺鴨記啲攤檔買

核武就

就咁買張新卡得唔得

有冇平價上網卡推介
用sim2 slot唔使轉走no., 我見得一間叫lycamobile叫做平
有冇人用過
有無邊隻卡可以有plan比telegram 用?
想放落後備機到

唔明
有冇平價上網卡推介
用sim2 slot唔使轉走no., 我見得一間叫lycamobile叫做平
有冇人用過

Lyca伏
Yourmobile/hello
如果要個收到SMS,打到電話既號碼就得,唔使上網既話,最平既卡要幾錢?
如果要個收到SMS,打到電話既號碼就得,唔使上網既話,最平既卡要幾錢?

鴨記有啲散裝短命卡
唔長用可一戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞