【日本Falcom】綜合討論區Vol.1【軌跡/伊蘇/東京幻都】

452 回覆
3 Like 0 Dislike
除左關於YS8既情報,
亦有計劃製作3DS版YS7,
Touch screen 等製作經驗可能會用落手機上
伊蘇
終於出第8
終於出第8

唔係終於, 而係出左, VITA版, 有中文

PS4版未出, 會加入新元素, 但要玩隨時要等多半年
留名
12月20日有股東大會
終於出第8

唔係終於, 而係出左, VITA版, 有中文

PS4版未出, 會加入新元素, 但要玩隨時要等多半年

其實都係預佢7月出 9月出閃軌
睇下13號社長有冇得分豬肉獎,
今集YS8日本超高評價,
但強勁既對手多,fans數量對YS8不利
劉明
留名
伊蘇起源北美版移植到4同V
伊蘇起源北美版移植到4同V

http://www.famitsu.com/news/201612/04122174.html
2017年2月21日に発売する
冇時間玩都買番隻儲
シオリ中文版睇黎真係2017多 睇吓1月既台灣電玩展會唔會有消息
以為軌跡巴打改左名開post

same

same

其實真係想改名
留個名先
對應PS4 pro 4K 畫質
社長你掂唔掂呀

社長你掂唔掂呀

EX+既畫質其實都OK 起碼望落去唔覺有牙
而且淨係對應4K畫質 又唔洗大改建模 應該掂 (好似係

社長你掂唔掂呀

打到起霧果度 實機睇果陣 人物特別有質感,
PS4版人物加多倍多邊形, 人物模造應該係會大幅超出EX+
至於版圖背景哩D大工程應該都只係單純HD化

社長你掂唔掂呀

打到起霧果度 實機睇果陣 人物特別有質感,
PS4版人物加多倍多邊形, 人物模造應該係會大幅超出EX+
至於版圖背景哩D大工程應該都只係單純HD化

等買ex+ evol
「暁の軌跡」第一回公式生放送のお知らせ
2016年12月12日(月) 開場20:50 開演21:00~
http://live.nicovideo.jp/watch/lv283487218
①軌跡シリーズの「軌跡」
②今から始める新米遊撃士
③軌跡シリーズBGMコレクション
④最新情報
⑤その他
「暁の軌跡」第一回公式生放送のお知らせ
2016年12月12日(月) 開場20:50 開演21:00~
http://live.nicovideo.jp/watch/lv283487218
①軌跡シリーズの「軌跡」
②今から始める新米遊撃士
③軌跡シリーズBGMコレクション
④最新情報
⑤その他

仲多唔多人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞