郭富城 全盛時期 珍藏照片

643 回覆
932 Like 25 Dislike
係佢2個似城城
不過城城眼神獨特好多

好靚仔 終於有人識欣賞佢
我不知道為甚麼這樣...
哥哥個樣好似唐鳳

屌你好想同佢瘋狂留鬚根呀
其實佢d 事蹟都幾好笑

https://evchk.wikia.org/zh/wiki/郭富城

普通話強差人意

2014年5月上旬,郭富城為大陸一個舞蹈節目《中國好舞蹈》當評判,在網上就出現了一些花絮,輯錄了他說的「有趣普通話」。其中有參賽者叫做「三兒」,郭富城把人家改名為「小三」,後來經其他評審提醒,「小三」一詞在大陸有特別的意思,之後城城就改口稱他為「阿三」。有網民就取笑城城,指他曾到台灣發展及與
熊黛林
拍拖,但普通話水平卻仍是非常普通。[44]
受佔中影響搭地鐵

2014年10月上旬,香港爆發雨傘革命。因受封路影響,令到愛駕車的郭富城一嘗搭地鐵滋味。他在instagram留言道:「去中環剪完頭髮!走出來第一次親眼看見干諾道中被鐡馬所封!沒有的士,司機車也被阻塞!現在去乘搭地鐵了!數數手指十年沒坐過....比開車快多了!下次見!」
亞洲人同鬼佬人種差太遠冇得比
但城繩已經係我心目中亞洲No 1了
算把啦 依家狗屎垃圾都上到神枱架喇 前幾年珅狗都上到紅館 胡鴻唔知乜整容奶共狗都一班妹妹仔追住啦
第三張真係好似徐天佑
佢最後真係找數,佢真人性格應該幾好
我覺得韓仔好多都唔靚仔
連朴寶劍我都覺得超普通
究竟係我問題定而家d人嘅審美眼光出事
哥哥城城黎明呢d當年真係勁靚仔
歐偉倫
咩女都屌過但最後幫國貨埋單
同我差唔多
果隻護旗手"韓星"由頭抄到尾
點解咁靚仔跳舞又勁,但四大天王果時佢會最冇人氣…同埋點解講靚仔d人係諗黎明同牛華…而家再睇番佢地d相 城城超班好多…無論點睇城城都應該會係最受歡迎果個,果時d人係點諗架
冇個靚 仲要已經整過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞