[戰略分析]香城ONLINE 527添馬之戰

258 回覆
201 Like 1 Dislike
push
高質
想將香港人今日團結反抗國安法嘅訊息傳遍國際?
Twitter 國際戰線需要你
We Want You!

Twitter文宣組
戰線台 @twittermansyunzou

Reddit戰線 @reddithk_channel
文宣 @hkstandstrong_promo_int @guardiansofhongkong
https://t.me/twitter4HK

入嚟一齊做任務,推任務,整圖

今日係灣仔區既手足打左一場教科書式既內線作戰,完美複製國共內戰時劉伯承華中野戰軍既經典戰術「你到我家來,我到你家去」。運用外線黑警未能同時推進收窄包圍網既空隙,不斷穿插警方防線,打散黑警封鎖線,令黑警疫於奔命。將陣地戰變為運動戰,完美演繹be water戰略原則多謝有出黎既手足
人多固然重要
要贏就要做到好似烏克蘭咁,取回主動,見狗就打https://www.youtube.com/watch?v=stK3YPz6WTc
大家要真係睇曬
但其實金鍾無大台真係攻唔到 你佔到路佢都會照開會
強化玻璃你爆佢就實彈
係 好撚癲
完全 無晒計
但唔可以畀524既勝利迷惑到自己,今日我地守,佢地攻,527就攻守互換,相應難度高返好多
push
527 感覺係 3大戰役後退到長江既國軍
好似白崇禧所講都係盡做
push
Lm
難聽啲講,527你一出金鐘a出口就會比人禁低

就算要番工嘅都一定會,真係唔洗諗塞到

527過硬,真心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞