Wetland Season Park第二期開價

158 回覆
7 Like 3 Dislike
想問問係咪除咗三房之外,一房同兩房都係開放式廚房?
450-600萬要兩成首期先可即供
600萬以上要4成首期,
如果唔係要收樓先可9按,會小左優惠
係,細三房都好似係開廚
上網見到有一房同埋三房嘅示範單位,但係偏偏冇兩房,唔知到時去到有冇得睇兩房
可能佢一期個兩房示位仲未拆,不過你都係問下先好。
諗住星期六去walk in 睇吓
一定勁多人
今時今日仲埋sell hk嘅新樓?
叫齊朋友親戚罷買sell hk啦,
雲匯同wetland seasons park銀碼睇落好平呀,咁又點?
大拿拿俾幾百萬,住天水圍不凸只仲要係最遠嗰個位
但你唔買佢啲樓仲有大把選擇,大家俾啲骨氣啦
唔好害人啦,400萬以上做9成要現樓,
樓花即供有折扣係做唔到9成
建築期就無折扣
建期折扣好似係12.5
地點極度偏僻
3隻aa狗留低負皮
不過港豬有平樓買 俾埋自己老婆人屌都得
呢頭食完黃店 嗰頭就幫襯sell hk 偽善到仆街抵撚死呀真係 共業嚟
喺天水圍做過幾年嘢,自住就真係怕怕。
投資另計。
B1 plan好似早啲自己上會都有回贈?
咁樓花最盡做到幾多成按?
今時今日諗住買得新私樓手樓都預備百幾兩百萬cash啦。6百萬以下俾2成即供咪即供囉。猛猛緊得幾十萬就抽居屋啦
好撚入wo 個位
A1 同 B1都係差5%左右姐
隔黎post有巴打回4
好似係
咪係
跌價陸續有黎
幾時deadline 呀?
Yes ,價單有講的,B1 plan 首先回贈12.5%, 180 日內上會回贈6%,但係樓花期上會都係要跟上面450萬以下可九按,450-600八成按,600以上6成按。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞