Handy全新智能手機被賤賣

42 回覆
2 Like 33 Dislike
Handy全新智能手機被賤賣
$350 入手四千電 Wi-Fi 蛋手機 有 Google Play + 支持紅外線遙控 必搶?
雖然近期香港推出不少幾百蚊的平價手機,但講到又要平,又要大電的手機,又真係好似唔覺有。而呢個時候,我哋發現有間細舖將一部手機清貨,$350 就有交易,賣得呢個價位性能無可能仲有要求,不過勝在有四千大電,用嚟當 WiFi 蛋都未嘗不可,而且仲支持 Google Play + 紅外線遙控功能,呢個價係咪堅無得輸?睇下文啦!

最近留意到一間名為「未來科技」的細舖,將一部 InFocus Handy Android7 手機以跳樓價清貨,只需 $350 有交易,雖然用 Qualcomm 1.4GHz 四核 U,效能一定係慢,而且得 2GB RAM + 16GB ROM,但勝在有 4100mAh 大電,$350 用來當流動 Wi-Fi 蛋,個人認為都不過份。

另外,呢部 Android 手機係支持 Google Play,所以唔使擔心好多 App 用唔到嘅問題,同時亦支持紅外線遙控,電視機轉台用佢都做到!唔知大家又有無興趣呢部 $350 嘅手機呢?

不過要注意的是,這部手機雖然是全新,但不設保養,呢點大家要注意了!
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4247/215805/1/

未來科技砌機界咁出名,啲垃圾編輯自己唔識話人細鋪
100蚊就差唔多。
$180 部邊度賣? 拎黎做後備機都抵
酒店用過,部野慢到嘔泡
係咪做枚,Tinklabs呢間嘢爆晒煲係人都知
而家叫人接蟹貨?
慢到仆街
infocus 唔係富士康自己出既咩
邊到買咁平
間野終於執
電子垃圾
執部2手6S都冇咁廢
出名黑店?咁話佢細舖都算好畀面佢
一舊水買嚟做寫app testing 機咪抵
用iphone4好過
部野勁慢
電子垃圾
郭台銘有份泵水去Tink labs
所以Handy啲機咪交咗俾富士康造
跌到唔洗$100先再諗
係黑店咩
幫襯過幾次都好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞