咪再食香港鼎王呀 代理藍到仆街架

12 回覆
25 Like 0 Dislike
香港鼎王代理其中一個持份者 — 徐潤容
學人改名叫咩徐飛

幾年前用自由黨身份出選區議會 環保選區
輸到仆街唔從政

而家又搞飲食又搞小學 德萃小學
上網可以search下又勁多醜聞偷步收生乜都有

好喇
講返鼎王
以下cap圖話晒你知點解咪幫襯
一個咁嘅人 下一代真係比佢害死
新聞話佢有6個仔女, 仲有佢間學校好多野都係佢自己玩,田徑班,校服, 學校旅行, 全部都係佢自己開公司搞,執執埋埋賺都盡,又話自己教學蝕錢, 又申請政府資助, 仲叫D 老師唔好掂政治, 你地唔識玩
黎緊9月 康城又開分店啦
多仔家庭|前運動員13年生7個小朋友 月花5萬日洗4機衫 老婆:夠喇老公
https://lih.kg/2573847

呢條仆街上蘋果接受訪問想扮黃?
唔好俾佢走甩
lm
Thx
仲話搞教育
字都打錯
蘋果咪撚再幫呢D藍絲仆街賣廣告啦
岩岩起一起底,徐生真係自肥的典範

開教育機構收生
然後學校工程判比老婆,校服判比阿哥,運動訓練判比自己
難怪生咁多個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞