全盛時期既黑鮑天真gill 一日究竟可以刷信用卡刷幾多錢?

207 回覆
215 Like 21 Dislike
賴弘國把一張無上限信用卡拿給阿嬌任意刷, 結果
「阿嬌」鍾欣潼與「醫界王陽明」賴弘國,結婚不到2年就驚傳已在3月離婚,不過婚姻屬私人的事,各自表示未來將不在做任何回應,而網友起底兩人離婚或許與金錢觀差異甚大有關,對此資深音樂人許常德則發文嘲諷。

許常德表示鍾欣潼與賴弘國婚姻僅14個月就離婚,讓他不禁思考:「閃婚就容易離婚嗎?」,不過依數據顯示不閃婚的離婚率也沒在低,若真要比較優劣,那麼閃婚後閃離最實惠,因為「不適合都不浪費不擺爛」,但也點出癥結點:「離婚跟閃不閃無關,跟有沒有決心比較有關」。

對於賴弘國曾在節目上表示,把一張無上限信用卡拿給阿嬌任意刷,未料阿嬌去了一天商場,賴弘國就急忙把卡收回來,驚呼:「她就是真的任刷,沒有跟你客氣」,對此許常德則嘲諷:「這都不是因為愛,是跟自己愛炫有關,尤其是對方也沒有那麼需要這些錢的時候」。
黑雞點樣關我撚事咩
應該唔會再有傻仔貼錢比鮑魚嬌
根本阿嬌只係想過結婚同少奶癮
老實講唔通佢搵返黎既錢會小過個男既咩
刷你老母
樓上post bam圖 有冇詳細
成10年 冇重溫
2020 有冇更加黑ly?
其實條友搵得4萬一個月
點可能出張無上限俾佢
我好奇個日真係黑鮑究竟用咗幾多錢?
係咪漂白西水買咗20年份?
一隻臭閪有冇咁大嘅討論價值

腦魔版媽咪麵
如果有條仔 扮晒野
俾張黑卡女友/老婆
叫佢任碌 碌到夠為止
我諗正常都碌返一百幾十萬啦
買名牌野 幾個袋 件外套都過到百萬港紙啦

你咁大口氣叫人任碌
人地碌完就咪周圍唱人啦on9
無料扮四條

去餐廳 我叫你唔使睇價錢任食
你叫完自己想食既野
唔通我屌你食窮我咩
臭閪?
無撚野
啲人咩女都話臭架啦
咁食野唔會食百幾二百萬一餐
個日天真黑鮑 可能洗咗1000萬-1億
條仔:老婆仔今日shopping shop 成點呀

阿嬌: 唔小心碌左層樓

條仔:
其實買袋買衫真係可能一次過碌幾百萬唔出奇
其次係可能個男方扮大袋 見到阿嬌碌左幾十萬已經叫停
始終我諗阿嬌賺既錢唔會小過個醫生
所以個醫生所謂「有錢」其實可能只係普通中上產
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞