有冇絲約過heymandi (6)

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
係其他POST睇唔換相約出黎做情侶機率係大D
咁更加無所謂 你都唔CARE
tg呀 睇左會有兩個tick
Heymandi 搞咩 近排leave唔到人
無堂食 又無野開 可以點約人
準備又開返lunch
真係高汁就唔洗玩呢啲app啦
話自己小肥果啲, 預左係好L肥
我覺得咩人都有既
睇你搵唔搵到
識左個女仔,好好傾,換左TG,約過疫後會約出黎,雖然未換相,但我中意佢把聲,感覺佢個人好simple
大家都中意大自然,做同一行又多啲話題
佢比到啲動力我向前行
但兩日前,我比左啲同其他女仔既對話佢睇,從此佢已讀不回我。對話內容其實好正常,純粹普通朋友既對話,我都講左對個女仔冇感覺,我認定左一個人就唔會轉。
依兩日我留左唔少留言,佢有睇我相信,我有解釋,有話想同佢繼續傾,但佢都係冇覆。
so 我應該放棄嗎?佢其實想點?我已經同佢講話冇再玩HMD,刪晒所有交友APP
諗到人都癲啦,唔知點處理。。。
A0敬上
可能唔關對話內容事,係個女仔想知你重有冇同其他女仔傾,點知你有所以斬纜?
約過疫後會約出黎

未firm日子既約會同無約無分別
但兩日前,我比左啲同其他女仔既對話佢睇,從此佢已讀不回我。對話內容其實好正常,純粹普通朋友既對話,我都講左對個女仔冇感覺,我認定左一個人就唔會轉。

show果下已經死左一半
依兩日我留左唔少留言
冇再玩HMD,刪晒所有交友APP

你比太多壓力佢
令佢覺得好難由朋友開始
死埋另外一半

試下fade out一個月再搵翻佢
到時要好似朋友咁approach佢
thx, but when i say fade out, i mean it...
heymandi嗰陣識左個男仔,佢所有野都係我杯茶,大家日傾夜傾,亦約過出黎見面,之後仲好傾左,大家都鍾意大家,但後尾佢如實同我講佢已經結左婚,傾落左知道我係好女仔就主動同我斷,話祝我幸福同搵到個更好既人

後尾我係sweetring識左現任男友,而家拍左大半年拖,錫到我燶,都認定左大家係結婚對象

希望大家都可以早日搵到另一半 不過唔好喺heymandi識喇,好多都係呃呃氹氹
故事完了。敬請期待。
兩個幾月前起hmd識左個男仔好岩傾
之後日日傾 由返工傾到訓個種
仲會互send生活相(飲飲食食、行山個d)
傾耐左佢都開始會flirt我變到大家互flirt
大概個零月個時我都有問過佢其實可唔可以見面
但肺炎問題就未約過出黎
前排仲交換埋相
諗住交換完相都仲有傾有講 無乜事
過左約日又send下相
到我覆返佢 佢就一直單剔我到依家
我中間都有send過一次msg比佢但都係單剔

唉 玩呢d app真係勿認真
正常情況下
未見過面嘅網絡關係唔會keep得長
當傾到一個位就一定要將段關係轉移到現實世界
唔係就會好快完結
當然如果你真人同網上差天共地當然結局都一樣
goodnight用户質素變左
普遍女對goodnight印象都只係傾電話
朋友都冇諗著識,更加唔好講拍拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞