[港產片] 用連登標題估一套電影名(2)

315 回覆
10 Like 2 Dislike
估唔到開到2 多謝大家g chi

兩年前開過一次,今次再開

1)死黑警成日嚟我間鋪買同一款嘢食,點溝佢好?
2)我條女原來同條大陸佬假結婚好耐。。。
3)p牌小巴女司機,你問我答
4)老細俾人掉咗落街,聽日仲駛唔駛返工?
5)(推上熱門) 俾黑警老屈我改氣槍準備坐監

光復港產,電影革命

早晨美人
早呀
原post
[港產片] 用連登標題估一套電影名
https://lih.kg/2006244

繼續
小美咁早嘅夠唔夠瞓嫁
今日搭的士又俾人打劫
[gym撚]做過和尚 打過黑拳 你問我答
天降橫財 姑姐過身留咗間屋俾我
早晨 夠呀
1好熟 係咪舊戲嚟
開到(2)
結婚擺酒同喪禮喺同一日搞,你問我答
[求救]點先可以逼個仆街大佬唔要我地?
[突發有片] 邊條仆街仔講句仆街搞到開片?
[集氣]我想打上電台屌柒個八婆
公安打到我豬頭炳咁款,仲砌我生豬肉
Quote啲過嚟先

1. 俾個老千呃左我兩蚊 點算
2. 個仔send左條亂碼sms俾我
3. 我喺摩星嶺間石屋見到嗰大鐵籠
4. 呢個可能係我喺呢度食嘅最後一個蛋撻
1. 最近公司啲同事樣樣嘢都做一半,咁我係咪出返一半糧俾佢?
2. 好開心,老細調我去加拿大分公司做嘢
3. 有冇人喺地鐵見到我條女?
救命 係咁打c egg 點算
出多幾條
1.要做大茶飯,去台灣定支那好?
2.[求救]點先可以逼個仆街大佬唔要我地?
3.[突發有片] 邊條仆街仔講句仆街搞到開片?
1.(無圖)飲湯飲到粒硬硬哋嘅嘢cls
2. 突發有片!!!條友唱歌正到跛嘅都行得翻!!
3. (求救)好耐無見嘅兄弟無啦啦要黎住幾日
1 點搞?原來我呀哥撈過黑社會 唔知點面對佢

2以前比過古惑仔綁過去漁排 你問我答

3有冇人屋企同我一樣有個專制老豆?成日逼我做啲唔想做嘅嘢
1(講故台) [調教][愛情]行行下見到個戇居佬坐咗喺度 之後我收咗佢做奴隸

2(財經台) 唔記得朋友叫我買咩 信自己好唔好?

3痴撚線 做緊野比個痴線佬兜頭淋我油漆
戚家
1. 喺大排檔食飯俾個八婆搶撚咗我條八爪魚
2. 將屋企改裝咗做鹹濕網吧 你問我答
3. 想睇波 轉極都轉唔到去三色台
4. 今朝有個傻仔嘈住我瞓覺 俾我撚咗鑊甘
1. [求教]老公四圍滾 食咩可以唔走樣?
2. 打風嘅時候我老竇老母頂住個屋頂!
3. 個死黑警一望到我陽萎都變猛鳩!
4. 有冇人試過帶條女上飛鵝山食叉燒包
1. [一人一件中學鳩事] Chem堂個lab大爆炸!
2. [大鑊]打緊飛機remote跌咗落街點算好?
3. 咪撚以為查綠卡實係ABC 識人一句英文都唔識講
1.條女一唔開心就會係咁抹野
2.頭先好彩扮洪七公上我身先過到骨
3.岩岩男朋友買左條六合彩全餐俾我做生日禮物
4.而加一見到玻璃樽我就好驚
1. 未離開過屯門 你問我答
2. [連登有愛]想幫師傅搵返佢老婆
3. [突發]樓下班看更痴咗線
4. [呃負皮]羅更同神算 邊樣勁啲
行運超人!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞