藍絲:聽日後日繼續斬人!

469 回覆
1799 Like 20 Dislike
姐係長頭毛果個係HVT
push
西門吹雪
聽講呢個長毛住荃灣
各位手足要開始注意返安全
你夠人多嘅先慢慢整,
人數唔太多嘅至少要有人睇水,
你得三兩丁友甚至係孤狼嘅, 真係打遊擊好啦
同埋行動時間唔好太有規律, 地點都唔需要一定係某個位嘅, 減少被捉到路既機會
藍狗一定係冇見神獸好耐所以身痕
鬼唔知你吖媽係乸咩 你頭先唔係現場就收皮啦 係到馬後炮 縮翻入你老母嗰閪窿到啦 死臭藍絲 係喎 多撚謝你幫手推Po
正撚仆街打細路就沙膽
Sls
呢班賤畜前幾日先搞完青衣長宏
P
Push
Pushpushpushpush
一早話撚左連儂牆冇撚意思
要遍地開花,得閒無事又貼下
去個廁所又貼下
貼完都冇人知要過多陣先有人見到
全香港都係咁做既時候睇班陷家產仲點撚樣吹雞打人
睇佢清得幾多次
警察軍訓 ,黑社會軍訓? Really?
手足唔好勞氣,btw個女仔好似已經搵返喇
REMEMBER the PolyU event.
REMEMBER to analyze the LOCATION!
Be rational !! No room for "emotion"!
How about they "work with " popo, having a few plain clothe popo waiting at different key exits?

REMEMBER Amoeba effect.
Be alert and careful !!
Assume the worst, plan ahead.
手足帶個髮鏟出街啦屌
係時候修修d雜毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞