首款運行iOS的全螢幕設計智能電話曝光!

126 回覆
17 Like 419 Dislike

當status bar三色bubble遇上iPhone醜陋的m額

如今有全螢幕設計遇上status bar三色bubble

完美還原iOS13動畫物理曲線

不論開app、閂app,定係切換app都完美同步iPhone

完美還原iOS G2連續曲線,秒殺原生android 10起角邊界

iOS控制中心下拉回彈動畫完美還原

向iOS控制中心致敬

又點少得Sign in with Apple ID?

過去13年裡,iOS擁有最好的系統動畫
我知呀,咁樣讚自己都有嘅,做咩啫你

頭一次動畫媲美iOS?
設計實力同美學上對決iOS?

屌,原來屌米嚟嘅,做乜用iOS

個解鎖動畫唔好再fancy啲
https://youtu.be/RzPt7WMC2go?t=66
屌佢老味,抄就抄啦,仲抄到打晒飛機,我想嘔呀
又幾撚靚
你呢句陳述句吹奏咗啲咩?
法律上嘅複製、盜竊代碼,同山寨、抄襲係兩回事喎

左右掃個動畫幾好,解鎖嗰個每日解幾十次頭都暈
其實幾好睇
用慣咗ipad pro返而唔覺得120hz有乜咁特別
咁你應該係想話「唔係想洗地」
代碼唔同就告唔入就係人都知,唔係原神嗰啲中國手機game點樣大條道理咁抄呀
V
下面仔白色線做乜鳩 實線嚟?
啲app icon都係咁樣衰
同場加映

深圳新開幕Apple Store居然係賣華為手機!
https://lih.kg/1601524

icon呢家嘢梗係華為叻啲
用緊ipad pro+iPhone 7,唔覺得120hz有好到
證明iOS個UI真係好好
其實佢都算勁
照抄都9up到咁多野出嚟
Icon好易customize啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞