懲教一哥胡英明係2019年2月頭已部署好酷刑迫害政治犯

54 回覆
76 Like 4 Dislike
知唔知點解斷正左胡英明都唔交人

睇左先

懲教署推「智慧監獄」 引入手帶新閉路電視防自殺| 頭條日報hd.stheadline.com › news ›
Feb 14, 2019 - 懲教署署長胡英明強調「電腦不會百分百取代人類,機械人只是協助。」 羅湖懲教所將試行「維生指標監察系統」

唔單係指使獄卒打政治犯
2019年已引入監控手環防止受害人自殺
監控到你自殺就拉走再暴打

慘撚過無間地獄, 大家明因何前線手足認罪未
香港懲教根本係香港警魔係反人類大道上的恩師

懲教一哥胡英明對付後生咪就係用中共對維吾爾人果套

就係不停折磨你,要異見人士生不如死
重點係呢班反人類惡魔唔會比警暴受害人輕易死亡

同香港警魔係新屋嶺輪姦婦女係同一種手法
香港人的境況已等於維族人
懲教胡英明等人就係納粹軍頭

根本未開始反修例中共就已部署好滅殺香港人
可見就算香港人當時無選擇反抗, 其實中共一樣會預防性屠殺香港人
做香港人真係好撚慘
Push
其實香港人睇漏唔少惡魔
懲教一哥胡英明
刑事檢控專員梁卓然
統籌各大商場安閉路以協助捉女示威者淫樂的輔警總監新地高層「槍王」楊祖賜
胡英明同梁卓然係同一類人
惡毒陰狠但城府深, 低調地做實事反人類

而鄉黑強好回味做暗星日子
所以做完壞事急住去區議會做表演

但雖然性格唔同,反人類本質係無分別
我平時一開post一大班pprb五毛狂攪我
大把會員可以做我的證人

我屌胡英明你班撚屌唔還手護住
懲教一哥胡英明起碼都係香港狗方係酷刑一事的授孽恩師

走狗果然天生反骨
巴士底監獄
1淫賤穴蛾借疫情推監控手環
2 doj刑事檢控專員梁卓然濫告後生仔, 香港黨委法官扮好人話咩引入監控手環就比保釋

點解所有高層都spin去香港全民要用監控手環

無香港記者敢講敢問
up
不安
diu up
禤雅達係要制裁
但反人類總指揮係鄉黑強手下的懲教魔胡英明

唔好只重視暴力個畫面
要係要深入了解當中黑幕
邪教處與警甴同罪
根本係有權力就腐化嘅典範
push
國際線手足幫手篤胡英明

1採購大量監控手環防自殺不尋常
胡英明無理由預知大量囚犯會自殺

2處所管理人責任
唔理個黑懲係咪上司指使,有囚犯受酷刑所管理人胡英明都係共犯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞