[A/I] 魔靈召喚之六週年送百抽 居然1001到

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
- 魔靈召喚 Summoners War -

來自韓國廠Com2uS

未玩過既你可能睇完近排某D實況主玩完

之後想試下又或者之前玩過想玩番

--------重點---------------
1 呢隻驚好撚肝/農

魔靈唔係出面D速食手機game
唔好諗住一步登天
如果由0開始的話 無幾個月
你係完全跟唔上本身有玩開既人

2 原5好撚難抽

200抽得1隻原5 呢D係正常
幾十抽就有叫好運,歐 OK?
光暗原5更係萬年一遇(有人玩左6年都無1隻光暗原5)

3 符文>角色

我成隊光暗原5比對面三色3,4星打死
on9架
唯一原因就係符文廢
正如第1點所講
呢隻驚有8成時間都係刷緊龍10巨10刷符

4 暴走會激撚死你
暴走係其中一個ingame system
如果你隻寵有裝暴走符文套裝
係有20%機率再獲得回合
人地都係
所以點解有時人地隻寵可以連打你2,3次

-------------香港公會list---------

-亞服-
光復香港
快樂戰鬥

香港實況主路小倫discord group

https://discord.gg/K46b9PK

個group有不少持續有玩既巴打

有問題可以入去問/交流

--------------苜抽--------------

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26380&snA=38120

轉自巴哈
黛真知子(律師)

16 分鐘前

又六連敗
rta好難玩
=.=你擺你D對手上黎睇睇

睇下有無得幫你拆

點擺法好

好似有得睇自己REPLAY
新po留名
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26380&snA=38195

我覺得呢篇文幾好
新手真係唔好再睇舊攻略
合完暗伊又合水鳳 未合完都可能卡進度卡到唔想玩
宜家新手任送好多野,又有好多好用低星寵
有幾隻低星寵又可以二次覺醒 好用過唔少原五
呢篇好 多謝分享
我記得暗伊好似無咩人用了
都有既, 公會/據點戰打光派用
https://www.youtube.com/watch?v=aSKx7JRH9lw
聽日有合成活動

總結:
可以揀3隻4星合成材料
合出嚟ge 5星可以升技3次

IMPORTANT - 唔好揀暗伊, 首選光派

其餘奬品:
4星彩虹 x 5
5星彩虹 x 1
古幣 x 50
神秘券 x 2
風火水券 x 1
精練石 x 1
特召石 x 100
黑饅頭 x 1
想問下目標巨10 黎緊係咪升風小仙同刷暗犬神地城?
用水沙, 我就唔會升風小仙
咁我唔理風小仙,升左水沙同升光仙女王技先 同等刷暗犬神
唔該哂!
新人留名學玩RTA
我覺得係
55波

唔係話特別COUNTER光派
點解你地有咁多原5 我課埋限定禮包先得兩隻
啲符文係咪拆得好少暴走符
我都係首抽1隻 周年超越1隻 爆normal個4/5星卷1隻
歐洲人
BTW有冇人知風極地要用咩符文?

佢地一係買進度帳一係keep住有玩架啵

呢度得我係新手
我先係真。新手
咁慘 得2隻原5
我有個13隻原五ACC 暗原五有暗夫人
火瓦風海王 風龍騎 水神秘 風極地 仲有水馴獸
你有冇興趣接收?
我收返個意頭價300 THX
大家都新手
我Cap番b/p個d圖俾你?
Cap對手同你隊野

比呢到d大佬睇下ban pick上有咩問題

利申我新手怕導左你
新手留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞